19. september 2020
Cowboyklovnen Bang-Bang optrådte onsdag formiddag i Klosterlunden i forbindelse med Sommersjov. Foto: Victor Viemose
gallery icon

Se billedserie

Cowboyklovnen Bang-Bang optrådte onsdag formiddag i Klosterlunden i forbindelse med Sommersjov. Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Cowboyklovn indtog Klosterlunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Cowboyklovn indtog Klosterlunden
Ringsted - 17. juli 2019 kl. 13:29
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sange om heste og Det Vilde Vesten var på programmet, da Cowboyklovnen onsdag formiddag optrådte i Klosterlunden, hvor mange børnefamilier var troppet op i det gode vejr.

Iført karakteristiske røde striber, seler, næse og hat blændede Bang-Bang op for både musik og underholdning på den lille scene bag ved Sct. Bendts Kirke.

Koncerten var en af flere cirkusforestillinger og koncerter for børn, som finder sted i forbindelse med Sommersjov, som Ringsted Kommune arrangerer i skolernes sommerferie.

Manden bag Cowboyklovnen Bang-Bang er 61-årige Palle Steen-Nielsen. Den tidligere pædagog fik for 20 år siden nok af nedskæringer på hans felt og kastede sig ud i et karriereskifte. Nu er han uddannet hospitalsklovn og optræder både på hospitaler og som Bang-Bang. Som sidstnævnte har han i 14 sæsoner været fast underholdning i BonBon-Land.

- Man kan sige, at jeg ikke har valgt klovnen, men klovnen har valgt mig. Det er lidt bare noget, der skete, siger Palle Steen-Nielsen om Cowboyklovnen Bang-Bang, som han selv skriver sange til, hvoraf det er blevet til 12 udgivne singler i årenes løb.

- Min optræden handler om sang og musik, og det bliver så blandet med både tryllenumre og magi og med klovneri. Alt sammen i børnehøjde, siger Palle Steen-Nielsen.

Cowboyklovnen Bang-Bang er den tredje optrædende til Sommersjov i Klosterlunden i ferien. Næste onsdag optræder Ulla Abdullas Cocobongo Band.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk