9. juli 2020
Ole Høgh tiltrådte 1. maj 2018 som direktør for Scandic-hotellerne i Roskilde og Ringsted. Begge hoteller lukker til efter påske på grund af coronakrisen.
Ole Høgh tiltrådte 1. maj 2018 som direktør for Scandic-hotellerne i Roskilde og Ringsted. Begge hoteller lukker til efter påske på grund af coronakrisen.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Scandic Ringsted lukker på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scandic Ringsted lukker på søndag
Ringsted - 25. marts 2020 kl. 10:25
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Først måtte Scandic Ringsted sige farvel til nogle medarbejdere, dernæst sende op til flere hjem og fra på søndag lukker hotellet på Nørretorv helt frem til efter påske tirsdag den 14. april.

Det skriver Scandic i en pressemeddelse, der dog også oplyser, at der stadig vil være personale til stede på hotellet til at varetage fremtidige bookinger med mere.

arrow Læs også: Hotellukninger berører ikke Vestegnen

Lukningen sker i kølvandet på den svigtende efterspørgsel og dermed også krise, som coronavirus generelt har kastet hotel- og restaurantbranchen ud i, og som nu gør, at Scandic Ringsted sammen med 16 andre Scandic-hoteller ud af 27 i Danmark holder midlertidigt lukket til efter påske.

- COVID-19-epidemien har haft store konsekvenser for efterspørgslen og dermed også økonomisk for vores forretning. Det betyder, at vi nu midlertidigt lukker ned for 17 af vores hoteller. Nedlukningerne er en hård men nødvendig beslutning for at komme bedst muligt igennem denne krise. Vi har kort sagt behov for konsolidering af forretningen, siger Søren Faerber, Scandics adm. direktør i Danmark, i pressemeddelelsen.

Hotelkæden har indtil videre hjemsendt 650 medarbejdere over hele landet på baggrund af aftalen mellem Dansk Erhvervs og 3F, som betyder, at medarbejderne får fuld lønkompensation.

Scandic vurderer, at i alt 1250 medarbejdere vil blive hjemsendt på nærværende aftale.

Den store nordiske hotelkæde holder fortsat hoteller åbne i byer med størst efterspørgsel, og hvor aktører, offentlige såvel som private, er fuldstændig afhængig af at have nødvendig infrastruktur tilgængelig.

Scandic kan dog ikke udelukke, at der kan blive tale om flere midlertidige lukninger af kædens hoteller.

arrow FAKTA: Her har Scandics hoteller fortsat åbent
25. marts 2020 kl. 10:50 Opdateret: kl. 11:56
arrow Scandic lukker hoteller og sender personale hjem
25. marts 2020 kl. 09:44 Opdateret: kl. 09:46
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk