19. marts 2019
Dennis Greis Lydom gav koncert med gruppen Johnny Horsepower, da han styrtede om på scenen. Han har det efter omstændighederne ret godt fredag. Foto: Jens Wollesen
Dennis Greis Lydom gav koncert med gruppen Johnny Horsepower, da han styrtede om på scenen. Han har det efter omstændighederne ret godt fredag. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sanger kommer sig efter hjertestop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sanger kommer sig efter hjertestop
Ringsted - 06. juli 2018 kl. 17:10
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dennis Greis Lydom, der er Johnny Cash-fortolker fra Ringsted, har det forholdsvis godt, efter at han for en uge siden faldt om med hjertestop til en koncert i Jylland foran 100 tilskuere.

arrow Læs også: Mirakel: Genoplivet sanger er klar til comeback på festival

Heldigvis handlede en del af koncertgæsterne, hvor i blandt, der var indtil flere sygeplejersker og en falck-redder, resolut og gav førstehjælp, hvilket var med til at redde 33-årige Dennis Greis Lydom.

- Effektiv og vedholdende førstehjælp reddede ikke blot mit liv, men også min forstand og førlighed. Jeg er evig taknemlig for alle dem som bidrog til dette, skriver sangeren på Facebook.

- Hvert minut tæller og man frygtede, at hjerne og organer havde taget skade. Jeg blev kølet ned og lagt i koma. Søndag blev jeg vækket fra komaen og vågnede gudskelov op, som mig selv. Dagene efter genvandt jeg min fulde fysiske funktion. Jeg kommer mig uden mén, selvom det i fredags så sort ud, jeg var død i 30 minutter, før jeg blev stødt tilbage til livet, skriver han.

Dennis Greis Lydom er fortsat indlagt på sygehuset og skal have indopereret en pacemaker.

Dennis Greis Lydom er med i bandet Johnny Horsepower, der skal spille på Ringsted Festivalen lørdag den 4. august.

Om hjertestoppet for nogen betydning for den planlagte koncert, ved festivalen dog ikke på nuværende tidspunkt.

- Jeg har ikke hørt noget om det endnu, men det er da en fantastisk god nyhed, at han har det godt igen, siger direktør for Ringsted Festivalen Andersen Sørensen til DAGBLADET Ringsted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk