20. september 2021
Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan skal trafikpropperne blive mindre ved populært outlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan skal trafikpropperne blive mindre ved populært outlet
Ringsted - 28. august 2021 kl. 06:16
Af Alexandra Pedersen

Vejdirektoratet har over for Klima- og Miljøudvalget i Ringsted Kommune fremlagt et forslag, der skal lette trafikpropperne i myldretiden gennem rundkørslen ved Ringsted Outlet, Nordre Ringvej og Nørregade og nordpå mod Benløse, Roskilde og Holbæk over motorvejen ved afkørsel 36 Ringsted N.

Forslaget har givet anledning til, at udvalget har fremlagt et budgetforslag til byrådet for at hjælpe vejdirektoratet på vej med forbedringen.

Ved præsentationen af forslaget viste en simulator,, hvordan trafikken fremadrettet vil tiltage, og hvordan åbningen af boksbutikker og en udvidelse af outlettet vil skabe endnu mere trafik i området.

- Vejdirektoratets forslag vil afhjælpe det problem med kødannelse, vi oplever nu. Derfor vil vi selvfølgelig gerne bakke op om det, siger Klima- og Miljøudvalgets formand Torben Lollike (R).

Udvalget har indgivet et budgetforslag, fordi man vurderer, at hvis man giver vejdirektoratet økonomisk hjælp til at udvide vejen, vil det blive udført hurtigere.

- Det er jo selvfølgelig ikke et projekt, vi bare lige dykker ned i og får klaret. Det er ændringer, der er dyre at gennemføre og der vil gå noget tid, før det er klaret, tilføjer udvalgsformanden.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk