1. august 2021
Maria og Christian Andersen glæder sig til at byde kunderne velkommen til 125 års jubilæumsfejring i næste uge. Foto: Ulla Jensen
Maria og Christian Andersen glæder sig til at byde kunderne velkommen til 125 års jubilæumsfejring i næste uge. Foto: Ulla Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saabys inviterer til stor jubilæumsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saabys inviterer til stor jubilæumsfest
Ringsted - 14. juni 2021 kl. 08:54
Af Niels Nedergaard

Det er ikke mange firmaer, der kan skrive 125 år på sit CV. Ikke desto mindre er dette, hvad smykkeforretningen Saabys i Tinggade i Ringsted snart kan markere og glæde sig over.

Butikken, der blev grundlagt i 1896, fylder nemlig intet mindre end 125 år i næste uge, og i den anledning har man inviteret til stor jubilæumsfest for alle borgerne i byen.

I dagene fra 16-19. juni vil der både være mad og drikke og eksklusive skattejagter, som vil finde sted alle fire dage. Deltagerne kan vinde lækre præmier, hvis de er dygtige og heldige.

Det er ægteparret Maria og Christian Andersen, der er ejerne af Saabys, og de glæder sig til at kunne invitere byen til fest i næste uge.

- Vi har høje forventninger til, at folk bakker godt op om arrangementet. Der kommer til at ske en masse ting. Vi har planlagt det hele ned til mindste detalje allerede. Vi har både skattejagt, aktiviteter, mad og drikke, og man kan komme og høre lidt om historien, siger Christian Andersen.

Oprindeligt blev Saabys grundlagt af guldsmed Laurits Peter Nielsen Saaby, og forretningen har en lang historie bag sig. Derfor var det heller ikke svært for Maria og Christian Andersen at planlægge en skattejagt, da man hurtigt kan forbinde en guldsmed med noget historie.

- Det var egentlig bare en idé, som vi fik. Vi synes, det kan være sjovt, hvis folk kommer rundt og ser lidt af byen, og så synes vi, at en skattejagt passer godt til en guldsmedeforretning. Samtidig går historien langt tilbage, så den kobling kan man også lave, og skattejagter er altid spændende, fortæller Christian Andersen.

Ekstraordinær lancering

Der vil dog også være et helt ekstraordinært punkt på dagsorden, når Saabys slår dørene op til jubilæumsfesten onsdag 16. juni. Her vil der nemlig blive lanceret eksklusive smykker af blandt andet By Birdie.

- Vi får en limiteret ring, som Birdie kun har lavet til os i anledning af vores fødselsdag. Det er meget ekstraordinært, at en leverandør kan lave det, så jeg tror, der vil komme flest mennesker på åbningsdagen. Vi håber dog på et godt fremmøde alle dagene, lyder det fra Christian Andersen.

Festlighederne skydes i gang onsdag 16. juni klokken 10, hvor den første skattejagt løber af stablen ude foran butikken.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk