26. oktober 2020
Solospiller? Der er ikke mange medlemmer tilbage i Skjoldenæsholm Golfklub, der af samme grund drejer nøglen om ved årets udgang. Foto: Jens Wollesen
Solospiller? Der er ikke mange medlemmer tilbage i Skjoldenæsholm Golfklub, der af samme grund drejer nøglen om ved årets udgang. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er det slut: Medlemsflugt og underskud giver stor golfklub dødsstødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det slut: Medlemsflugt og underskud giver stor golfklub dødsstødet
Ringsted - 20. december 2019 kl. 13:25
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Skjoldenæsholm Golfklub drejer nøglen om til januar.

arrow Læs også: Golfklub lukker efter medlemsflugt, underskud og kommunal uklarhed

Der har hverken været opbakning til en klub med én eller to baner i kommunens nordlige udkant, og klubben har leveret så mange røde bundlinjer henover de sidste mange år, at ejerkredsen med bestyrelsesformand Flemming Evald Jørgensen i spidsen vil begære den 27 år gamle golfklub konkurs i årets første måned og herefter forsøge at få banerne solgt.

- Det ærgrer mig frygteligt. Jeg synes, det er en katastrofe, at vi ikke har fået det til at lykkes, siger ejeren, der sammen med resten af bestyrelsen i selskabet bag, Skjoldenæsholm Golfcenter A/S, ikke længere finder det forsvarligt at skyde penge i en klub, der i årevis har leveret negative årsresultater - det seneste med et underskud på tre mio. kr.

- Vi skulle nok have gjort det for to-tre år siden, siger Flemming Evald Jørgensen, der delvist klandrer kommunens afslag på de 36 helårsboliger, der skulle have været økonomisk redningsplanke, men også en markant medlemsflugt fra 550 til 350 medlemmer.

- Der er mange, der har nydt godt af at spille golf på to baner til samme billige penge, andre klubber tager for bare en enkelt, men de har glemt, hvem der betalte gildet. Det var os som ejere, og nu må det være nok. Vi vil ikke længere skyde penge i et sort hul, siger han.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk