28. november 2020
Trioen Anders Banke, Bjørn Heebøl og Mark Solborg lover jazz med »skrald og smæk på« i Kulturhuset. Foto: Ringsted Musik- og Kulturskole
Trioen Anders Banke, Bjørn Heebøl og Mark Solborg lover jazz med »skrald og smæk på« i Kulturhuset. Foto: Ringsted Musik- og Kulturskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der jazz i kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der jazz i kulturhuset
Ringsted - 25. oktober 2020 kl. 16:58
Af Anne Wandahl

Musik med »skrald og smæk« på står på planen for den næste Ud-af-Boxen-koncert i Kulturhuset i Søgade.

Det sker torsdag den 29. oktober fra klokken 19.30, når trioen Solborg/Banke/Heebøl spiller jazz.

Det fortæller musikskoleleder Jacob Brandt Jensen.

- Samarbejdet mellem saxofonist Anders Banke og guitarist Mark Solborg er noget ganske særligt og utrolig velintegreret. De har spillet sammen så længe, og i så mange sammenhænge, at det, når det er allerbedst, går hen og bliver telepatisk, siger Jacob Brandt Jensen.

De senere år har de Anders Banke og Mark Solborg spillet meget sammen med trommeslageren Bjørn Heebøl, og han er på hjemmebane til koncerten i Kulturhuset.

Han er opvokset i Ringsted og var elev på Ringsted Musikskole i sin tid. Siden er han uddannet på Rytmisk Musik Konservatorium, og nu deler han ud af sin passion for musik og trommer som lærer på netop Ringsted Musik- og Kulturskole.

Ind og ud af Boxen
Til koncerten torsdag vil de tre musikere opføre både egne numre og et udvalg af favoritter, som de tager under kærlig behandling.

- Om musikken siger de selv: Uden på nogen måde at fornægte en lyrisk og smuk side, er der, alt andet lige, skrald og smæk på, fortæller Jacob Brandt Jensen.

Koncerten er den tredje under initiativet BOXEN i Ringsted Kulturhus, hvor målet er at skabe en scene for anderledes og utraditionel musik og styrke vækstlaget og genrebredden inden for den rytmiske musik i Ringsted.

Det sker dels ved at stille en veludstyret øvecontainer til rådighed for musikere, der mangler et øvelokale, og dels gennem en række koncerter under konceptet Ud-Af-Boxen i Kulturhuset.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk