26. juni 2019
Fremadrettet bliver der større behov for flere parkeringspladser både ved Ringsted Sport Center og Knud Lavard Centret. Foto: Anders Ole Olsen
Fremadrettet bliver der større behov for flere parkeringspladser både ved Ringsted Sport Center og Knud Lavard Centret. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S vil bruge grøn kile til p-pladser ved sportscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S vil bruge grøn kile til p-pladser ved sportscenter
Ringsted - 22. januar 2019 kl. 15:55
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De kommende år skal der ske en voldsom udbygning af området omkring Ringsted Sport Center og Knud Lavard Centret. Det betyder, at der bliver et stort behov for parkeringspladser. Men i det nuværende lokalplanforslag til udbygningen af Ringsted Sport Center er der ikke taget højde for, at der i løbet af få år bliver behov for mange flere parkeringspladser ved det nye sundhedscenter ved Knud Lavard Centret. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Det er en fejl, mener Socialdemokratiet.

- Vi mener, man skal bruge pengene smart, og det gør vi ved at anlægge eventuelt nye parkeringspladser mellem Knud Lavard Centret i forbindelse med den nuværende autocamperparkering, altså den såkaldte grønne kile, siger gruppeformand Per Flor (S).

Der skal ved en fuld udbygning anlægges 150 nye parkeringspladser ved Ringsted Sport Center til en pris på 60.000 kroner stykket.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk