25. januar 2021
Sadik Topcu og hans kæreste Filiz Ülkebay med indkøbsvognen blev fotograferet på vej ud af et overbefolket Netto onsdag aften. Sadik Topcu mener, at han nok er interessant på grund af de to pakker køkkenrulle, men vognens indhold viser, at der ikke var tale om hamstring, for så havde den været overfyldt. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
gallery icon

Se billedserie

Sadik Topcu og hans kæreste Filiz Ülkebay med indkøbsvognen blev fotograferet på vej ud af et overbefolket Netto onsdag aften. Sadik Topcu mener, at han nok er interessant på grund af de to pakker køkkenrulle, men vognens indhold viser, at der ikke var tale om hamstring, for så havde den været overfyldt. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-politiker købte ind blandt hamstrende kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-politiker købte ind blandt hamstrende kunder

Billeder af socialdemokraternes byrådsmedlem Sadik Topcu i Netto onsdag aften gik landet rundt. Det var almindeligt indkøb sammen med kæresten.

Ringsted - 13. marts 2020 kl. 17:37
Af Anne Wandahl

Under to timer efter, at statsminister Mette Frederiksen stod på direkte tv onsdag aften og appellerede til, at folk ikke farer ud og hamstrer fødevarer og husholdningsartikler, opstod der en sand folkevandring til supermarkeder med sene åbningstider over hele landet.

arrow Læs også: Burgerbarer er åbne med begrænsninger

Det skete også i Netto på Roskildevej i Ringsted, hvorfra mange medier torsdag bragte billeder af det socialdemokratiske byrådsmedlem i Ringsted, Sadik Topcu, på vej ud af Nettos dør med tilsyneladende to pakker toiletpapir i armene.

- Det er køkkenrulle. Vi har bare foretaget en almindelig indkøbstur. Vi havde købt ind til almindeligt forbrug, men fordi der så var et par pakker køkkenruller, har det nok set interessant ud for fotografen på grund af den generelle stemning i butikken. Det var jo blandt andet toiletpapir, man hamstrede, siger Sadik Topcu.

Normalt tidspunkt

Den lokale politiker købte ind sammen med sin kæreste, da de blev knipset af en fotograf fra Scanpix.

Scanpix leverer billeder til så godt som alle danske nyhedsmedier, flere ugeblade, magasiner, fagblade, tidsskrifter, foruden flere internationale billedbureauer.

Så billederne af Sadik Topcu med husholdningspapir i armene gik viden om både i trykte medier og digitalt.

Men der er ikke noget usædvanligt i, at han køber ind forholdsvis sent.

- Normalt handler jeg sent. Jeg er til mange aftenmøder. Jeg har alle de politiske aftenmøder for byrådet og partipolitiske møder. Jeg går gerne ud og handler efter dem, siger Sadik Topcu.

Bemærket

Netop fordi billederne blev offentliggjort mange steder, har mange mennesker set dem.

Sadik Topcu har da også fået en del respons på dem.

- Folk, der har set det, har skrevet til mig. Der har været noget korrespondance om det fra vennerne. På min arbejdsplads har de også set det. De »joker« med det. Det kunne jo også godt se ud, som om, at vi er med på hamstringsbølgen, fordi der er et par pakker køkkenrulle, men det er vi altså ikke. Så skulle vi jo også have købt mange flere, fastslår Sadik Topcu.

arrow Chef: I går havde vi 300 børn i dag havde vi 30
13. marts 2020 kl. 17:23 Opdateret: kl. 16:50
arrow Kommunen har hele sin nødplan klar
13. marts 2020 kl. 16:46 Opdateret: kl. 16:46
arrow Gymnasier gør undervisningen digital
13. marts 2020 kl. 12:31 Opdateret: kl. 12:31
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk