26. juni 2019
Foto: Lars Kimer
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringstederne får lidt flere penge på lommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringstederne får lidt flere penge på lommen
Ringsted - 22. januar 2019 kl. 09:37
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgerne i Ringsted Kommune kan se frem til den tredjestørste stigning i deres indkomst som følge af skatteaftalen fra 2018. Det viser tal fra skatteministeriet.

Kun indbyggerne i Brønderslev og Vesthimmerland kommuner får en større indkomststigning, som dog skal ses i det rette lys. Stigningen er nemlig relativ.

De to ordninger beskæftigelsesfradraget og jobfradraget er en procentsats, som mindsker skatten på arbejdsindkomsten. De er således målrettet lønmodtagere og tilgodeser den del af arbejdsstyrken, som har relativt lave indkomster.

Skatteministeriets tal viser, at gevinsten af de to typer fradrag er størst i landdistrikter. Det glæder ministeren på området.

- Beskæftigelsen når nye højder, og en af årsagerne er, at det bedre kan betale sig at arbejde i dag, end det kunne før den borgerlige regering tog over i 2015. Samtidig kan vi se, at det er borgere uden for de større byer, der har størst gavn af job- og beskæftigelsesfradragene, hvilket er godt for et Danmark i bedre balance, udtaler skatteminister Karsten Lauritzen (V) i en pressemeddelelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk