10. december 2019
Den tidligere Porschekører Per G. Hansen fra Ringsted er skiftet til en BMW M3, som han viste overbevisende kørsel med. Her er han med Vejle Fjordbroen i baggrunden på vej mod en tredjeplads af alle i Munkebjerg Hillclimb.  Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Den tidligere Porschekører Per G. Hansen fra Ringsted er skiftet til en BMW M3, som han viste overbevisende kørsel med. Her er han med Vejle Fjordbroen i baggrunden på vej mod en tredjeplads af alle i Munkebjerg Hillclimb. Pr-foto
Foto: Michael Eisenberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted-kører blev nummer tre i løb for klassiske sportsvogne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted-kører blev nummer tre i løb for klassiske sportsvogne
Opdateret 12. august 2019 kl. 15:48
Ringsted - 12. august 2019 kl. 15:16
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Per G. Hansen fra Ringsted har deltaget i racerløbet Munkebjerg Hillclimb, der køres i klassiske sportsvogne fra perioden 1933-1990 på den stejle vej fra Vejle Fjord til Munkebjerg Hotel.

I sin BMW M3 fra 1990 kom han ind på en tredjeplads fem sekunder efter Heino Mejer fra Horsens i en 350-hestes Volvo 242 Turbo fra 1983.

Vincenzo Santangelo fra Hinnerup ved Århus snuppede andenpladsen i en Fiat X 1/9 Dallara fra 1973. Han var et sekund bedre end Per G. Hansen.

De ældste biler i racet fik også stor hyldest. Det var Ernest Kristiansen fra Vejle i en SS 100 fra 1933 og Kaj Bertelsen fra Viborg i en unik Jaguar-Ferrari-Biondetti Spyder Corsa Formel 1 bil fra 1950.

I alt deltog der 75 biler i Munkebjerg Hillclimb.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk