18. oktober 2019
Sune Thor Olsen har første arbejdsdag som børnecenterchef i Ringsted Kommune 1. januar 2019. Privatfoto
Sune Thor Olsen har første arbejdsdag som børnecenterchef i Ringsted Kommune 1. januar 2019. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted henter endnu en chef i Odsherred Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted henter endnu en chef i Odsherred Kommune
Ringsted - 30. november 2018 kl. 09:10
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Kommune har fået smag for at hente nye chefer i Odsherred Kommune. Da direktør for børne- og skoleområdet Henrik Harder fik nyt job i Greve Kommune i slutningen af 2017, hentede man Gitte Løvgren fra Odsherred Kommune ind til den ledige stillig.

Nu gentager historien sig i forbindelse med, at Ringsted Kommune skulle finde en ny børnecenterchef, da Annika Hermansen allerede efter et års ansættelse valgte at søge nye udfordringer i Københavns Kommune.

43-årige Sune Thor Olsen bliver ny chef for Børnecentret i Ringsted Kommune. Han kommer fra en stilling som leder af dagtilbudsområdet i Odsherred Kommune. Han har tidligere arbejdet i et konsulentfirma med bl.a. udviklingsprojekter og implementering i kommuner, og han har været fem år i Slagelse Kommune, hvor han arbejdede med ældre- og dagtilbudsområdet.

- Sune Thor Olsen har stor erfaring fra mange dele af en offentlig organisation, og jeg er sikker på, at vi med ham har fundet den helt rette person til at stå i spidsen for Børnecentret. Han har stor erfaring med at få projekter og nye tiltag indarbejdet i hverdagens rutiner, og det bliver en stor fordel, når vi sammen med det dygtige pædagogiske personale skal skabe en tryg og lærerig hverdag for Ringsteds børn, siger direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune Gitte Løvgren.

Sune Thor Olsen glæder sig til de nye udfordringer i Ringsted.

- Jeg ser frem til at komme i gang med den spændende opgave, der venter som Børnecenterchef. For mig findes der ingen mere væsentlig opgave end at understøtte alle børn og unge i at udvikle livsduelighed og indgå i fællesskaber. Jeg ser særligt meget frem til samarbejdet med medarbejdere, ledere, politikere og især borgerne om kerneopgaven og udviklingen af Ringsted Kommune, siger den kommende børnecenterchef.

Han er uddannet cand.mag i Filosofi og har en master i Ledelse og Coaching. Han er desuden i gang med en master i Public Governance.

Privat bor han på Frederiksberg med sin kone og to teenagedøtre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk