25. september 2020
Kærlighed til fællesskabet og festen
Kærlighed til fællesskabet og festen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted Festival hylder kærligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted Festival hylder kærligheden
Opdateret 29. juli 2014 kl. 11:59
Ringsted - 13. juli 2014 kl. 20:08
Af Jesper Gisli
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Ringsted igen samles om tre dages festival, bliver der så meget kærlighed, at den kan skæres ud i tykke skiver. Det fortæller festival-direktør Anders Sørensen, der sammen med hele holdet bag festivalen, skruer op for de varme følelser. Sammen med publikum, naturligvis.

- Vores 10 års jubilæum vil hylde kærligheden. Kærlighed til musikken og festen. Kærlighed til hinanden og fællesskabet, og til familien, til kæresten, til vennerne. Kærlighed til alt det fede vi har givet hinanden i nu ti år, forklarer Anders Sørensen, der netop har sendt et stort jubilæums festivalmagasin på gaden, fyldt med kærlighed. Og på festivalen kulminerer kærligheden.

- Vi bygger ti meter væg til al den kærlighed som publikum vil smide op på væggen. Det kan være billeder, hilsner, minder. Kun kærlighedens fantasi sætter grænser.

arrow Læs også: 10 års arbejde med festival kulminerede i år
Hylder par der har fundet hinanden på Ringsted Festival

I det store jubilæums festivalmagasin er der billeder af par der igennem årene har fundet kærligheden og hinanden på Ringsted Festival. På sommerens festival vil disse par få masser af kærlighed retur fra festivalens side, og det samme vil alle de andre gæster der byder ind med kærlighed på én eller anden måde. Og allerede nu varmes der op under kærligheden, inden det går løs 31. juli – 2. august.

- Vi varmer op på vores facebook-side, hvor vi har masser af konkurrencer og gode præmier op til festivalen, og under festivalen vil det selvfølgelig gå helt amok. Vi håber at alle derude er med på at hylde kærligheden når vi nu kan fejre ti års jubilæum sammen. Det bliver skægt, opfordrer Anders Sørensen.

Vil du hylde kærligheden sammen med Ringsted Festival, kan du fra nu og til festivalen er slut, tage billeder af lige præcis din kærlighed, og hashtagge billedet #ringsted10love – så vil kærligheden blomstre, lover folkene bag Ringsted Festival 2014.

arrow Video: Så er festen slut
03. august 2014 kl. 14:31 Opdateret: kl. 14:11
arrow Video: Kings of Rock på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:31
arrow Video: Herlig lørdag på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:31
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk