26. oktober 2020
Gnags var et af hovednavnene i 2019. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Gnags var et af hovednavnene i 2019. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted Festival bliver dyrere - men mere rock og nye store navne venter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted Festival bliver dyrere - men mere rock og nye store navne venter
Ringsted - 01. oktober 2019 kl. 09:50
Af Ulla Jensen

Tirsdag klokken 12 går salget af de første billige »Early-birdy-billetter« - partoutbilletter til Ringsted Festival 2020 - i gang. De første billetter blev sidste år revet væk på kort tid.

arrow Læs også: Ny aftale på vej: Ringsted Festival vil bruge stadion til camping

I år er billetprisen dog steget med 20 procent.

- Vi har ikke hævet billetprisen de sidste fire-fem år, men i år har vi sat prisen 20 procent op. Det svarer til 180 kroner. Vi overvejede om prisen på mad og drikke skulle hæves, men endte med, at det er bedre, hvis det er billigere at forbruge på festivalen, og der så lægges på entré-prisen, siger direktør for Ringsted Festival Anders Sørensen.

Han tilføjer, at det gør det muligt at betale lidt mere for musikken, hvis prisniveau har taget et ordentligt nøk opad de seneste år.

- De senere år er underholdningen steget med 10-20 procent, og det er så dyrt, at udenlandske navne kan man næsten ikke komme i nærheden af.

Alligevel glæder festivaldirektøren sig over det program, der venter forude. Det er i høj grad påvirket af publikums ønsker.

- Vi har spurgt publikum, og de har efterlyst mere rock og flere nye navne, og det får vi. Der bliver både mere rock, tre nye store navne og nye hovednavne, siger Anders Sørensen.

Et hedt ønske om at få Thomas Helmig til Ringsted Festival kan ikke opfyldes alene af den simple grund, at den danske popveteran ifølge Anders Sørensen ikke turnerer til næste år.

Ringsted Festival må i henhold til kontrakterne med aktørerne først midt i oktober offentliggøre hvilke navne, der spiller på festivalen næste år. Sidste navn offentliggøres i januar.

Det er kun partoutbilletterne, der sættes til salg nu. Campingbilletter og andre tillægsbilletter kan først købes fra den 1. november.

Ringsted Festival ved nemlig endnu ikke ved, om man kan bruge det område, der hedder Kompagniet til camping i år, fordi Ringsted Kommune har sat jorden til salg. Der er dog ingen grund til bekymring. Der skal nok komme et godt alternativt, forudser direktøren:

- Jeg har tegnet en femårs kontrakt med Ringsted Kommune, og jeg forventer, hvis Kompagniet er solgt, at vi kan være på boldbanerne ved Ringsted Idrætsanlæg. Aller er positive over for den løsning.

I år skal man have 975 plus gebyr op af lommen, hvis man køber en af de første 2000 billetter, der sættes til salg tirsdag den 1. oktober. Derefter stiger billetprisen 100 kroner. Det sker igen i januar, og i festivalugen skal man hoste op med 1175 kroner for at få entré alle tre dage.

Næste års festival er fra 30. juli til 1. august.

arrow Genopstandne Alphabeat og verdenskendt DJ til Ringsted Festival
07. november 2019 kl. 09:37 Opdateret: kl. 09:37
arrow Ringsted Festival afslører fire bands: Mere rock og gengangere
05. november 2019 kl. 18:32 Opdateret: kl. 18:37
arrow Liste: De her 5 ting vil Ringsted Festival ændre efter kritik
05. november 2019 kl. 18:07 Opdateret: kl. 18:34
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk