23. oktober 2020
Malurt genopstår og kommer blandt forbi Ringsted Festival 2020. Foto: Ringsted Festival
gallery icon

Se billedserie

Malurt genopstår og kommer blandt forbi Ringsted Festival 2020. Foto: Ringsted Festival
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted Festival afslører fire bands: Mere rock og gengangere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted Festival afslører fire bands: Mere rock og gengangere
Opdateret 05. november 2019 kl. 18:37
Ringsted - 05. november 2019 kl. 18:32
Af Ulla Jensen

Ringsted Festival har afsløret de første fire danske musiknavne til programmet for 2020. Og det byder både på nyheder og gamle travere.

arrow Læs også: Flere danske navne er klar til festival

Vi er klar med programmet til Ringsted Festival 2020. De første kunstnere, som vi løfter sløret for, er MALURT, L.O.C., Magtens Korridorer og Carpark North!

Vi ved, at I venter i spænding, og har hungret efter de første kunstnere til Ringsted Festival 2020. Nu kommer de, og vi håber, at I vil elske dem!«, skriver Ringsted Festival i et nyhedsbrev om næste års festival.

Malurt er genopstået

Det hæderkronede danske band Malurt gik ellers hver til sidst for mange år siden. Siden gik forsanger Michael Falch solo. Nu genopstår orkestret og tager næste år på turné, herunder på Ringsted Festival 2020.

Festival skriver: »Mange danske rockelskere har længe drømt om en gendannelse af MALURT, og på Ringsted Festival 2020 sker det!

MALURT stiller op i Mød mig i Mørket-formationen, der i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young ved hundreder af sveddryppende koncerter tilbage i '82-'83-'84 gjorde MALURT til et af landets største rocknavne.«, skriver Ringsted Festival."

Rap og historiefortælling

LOC er også blandt de optrædende:

»Liam O'Connor melder sin ankomst på Ringsted Festival 2020 med nyt album og et heftigere udtryk end nogensinde!

Næsten seks år skulle der gå før en af Danmarkshistoriens største rappere for alvor tog arbejdshandskerne på, og udsendte et nyt album.

Hans længe ventede album Ekkokammer udkom den 25. oktober, og det signalerede en ny sound, dog stadig med rappen og historiefortællingen i højsædet.«, skriver festivalen om rapperen.

Mere rock

Ringsted Festivals direktør Anders Sørensen har valgt at lytte til kritikken om, at der i 2019 var for lidt rockmusik i årets festivalprogram.

Publikum kan derfor glæde sig over mere rock, lyder løftet. Der er dog også tale om navne, som Ringsted Festivals publikum kender rigtig godt.

Man kan således opleve Magtens Korridorer i 2020. Orkestret har optrådt på Ringsted Festival flere gange, og har et stort og trofast publikum. Her får man sikre rocknumre i den melodiske genre med forsanger Johan Olsens karakteristiske og gennemtrængende stemme i front.

»Magtens Korridorers koncerter er en hyldest til livsglæde og energi og ender altid som én stor fest, som giver publikum et tiltrængt pusterum fra hverdagen, og siden deres omfattende og udsolgte "Halvt Til Helt" album-turne i efteråret 2018, har de glædet sig til at komme ud i på de danske landeveje igen, lyder festivalens egen beskrivelse af det populære danske orkester.«

Også Carpark North er populære gengangere. Det danske rockorkester med de sikre guitarriff har efterhånden cementeret sig som et af Danmarks stærkeste livebands.

Og det er ikke kun på livefronten, at der er fart på for det danske rockband, som også er højaktuelle med ny musik.

»Trods de 20 år på landevejen, er der ingen metaltræthed at spore - Lau, Søren og Morten er i den grad i topform. Senest har den dynamiske trio udsendt numrene 'Panic Attack' og 'Hopefully We'll Never Know', som er deres første singler siden 2017, hvor albummet 'Hope' udkom. Vi glæder os til at høre ny musik fra Carpark North på Ringsted Festival 2020«, lyder skudsmålet fra festivalen.

Ringsted Festival næste år afvikles 30. juli til 1. august 2020.

arrow Ny aftale på vej: Ringsted Festival vil bruge stadion til camping
08. november 2019 kl. 16:07 Opdateret: kl. 16:41
arrow Genopstandne Alphabeat og verdenskendt DJ til Ringsted Festival
07. november 2019 kl. 09:37 Opdateret: kl. 09:37
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk