2. december 2020
- Politiet og myndigheder var besøg på hos os for at undersøge sagen, men fandt ikke noget problematisk, siger indehaver af Lins Restaurant, Aihong Ye.
- Politiet og myndigheder var besøg på hos os for at undersøge sagen, men fandt ikke noget problematisk, siger indehaver af Lins Restaurant, Aihong Ye.
Foto: Bodil Pinholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurantejer benægter ulovlige udlændinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurantejer benægter ulovlige udlændinge
Ringsted - 10. januar 2020 kl. 13:46
Af Victor Viemose

Indehaveren af Lins Restaurant på Køgevej i Ringsted, Aihong Ye, benægter, at hun skulle have ulovlig udenlandsk arbejdskraft ansat i restauranten.

arrow Læs også: Mider, fupnumre og ansatte på flugt: Stribevis af skandaler på japansk restaurant

Det sker efter, at restauranten ellers optræder på en liste fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration over restauranter, som inden for de sidste to år er blevet meldt til politiet. En liste, som DAGBLADET har fået aktindsigt i.

Lins Restaurant blev i 2018 politianmeldt på baggrund af en begrundet mistanke om overtrædelse af udlændingelovens §59 stk. 5, der vedrører anvendelse af ulovlig udenlandsk arbejdskraft. Men sagen blev opgivet i april samme år, siger Midt- og Vestsjællands Politi.

- Politiet og myndighederne var på besøg i restauranten, men de fandt ikke noget problematisk, siger Aihong Ye, der understreger, at hendes virksomhed overholder loven.

Også den japanske restaurant Tatami i Benløse optræder på listen over politianmeldte spisesteder.

arrow To asiatiske restauranter er meldt til politiet
10. januar 2020 kl. 13:29 Opdateret: kl. 13:18
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk