10. august 2020
Svend-Erik Jakobsen (th.) er begejstret over, at Red Barnet kan holde en lokal sommercamp i år. Til venstre ses byrådsmedlem Johnny Lundberg Dahlgaard (V). Foto: Hans-Jørgen Johansen
Svend-Erik Jakobsen (th.) er begejstret over, at Red Barnet kan holde en lokal sommercamp i år. Til venstre ses byrådsmedlem Johnny Lundberg Dahlgaard (V). Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Red Barnet sender lokale børn på sommerlejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Red Barnet sender lokale børn på sommerlejr
Ringsted - 11. juli 2020 kl. 15:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Red Barnet, Ringsted Lokalafdeling holder sommerlejr for fokusfamilier fra Ringsted Kommune 24.-26. juli 2020.

- Vi er stolte over, at vi for første gang kan tilbyde børn fra vores fokusfamilier en sommerlejr med gode og dejlige oplevelser, siger formand for Red Barnet Ringsted Svend-Erik Jakobsen

- Vores frivillige har lavet et yderst spændende program med bl.a. en skattejagt, masser af udendørs spil og aktiviteter, politihundeopvisning og skumudlægning af brandvæsnet.

Sommerlejren er med til give en dejlig oplevelse og styrke familiens allerede eksisterende styrkesider. Det er i familien, børn lærer værdier og social adfærd.

Sommerlejren giver familierne mulighed for at lære noget nyt sammen gennem de gode oplevelser og aktiviteter, såvel som det giver mulighed for at danne netværk.

Oven på en meget svær corona-periode er det dejligt at kunne tilbyde udsatte børn masser af oplevelser og ophold udendørs i naturen.

Sommerlejren er kommet på benene ved donationer fra virksomheder, private, Ringsted Kommune og Folketingets "Forlystelsespakke.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk