4. august 2021
Regionsdirektør hos Davidsen, Esben Axelsen (tv.), glæder sig til at holde reception med coronaregler for John Erik Jensen. Foto: Anders Ole Olsen
Regionsdirektør hos Davidsen, Esben Axelsen (tv.), glæder sig til at holde reception med coronaregler for John Erik Jensen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reception med coronaregler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reception med coronaregler
Ringsted - 27. juni 2020 kl. 17:45
Af Peer Rasmussen

For at markere John Erik Jensens 50 års jubilæum, inviterer Davidsen til reception onsdag den 1. juli fra klokken 12-14 på Mellem Broerne 10, Ringsted.

arrow Læs også: 50 dejlige år med trælast

- Det bliver en reception, hvor vi overholder alle coronaregler. Der må maksimalt være 49 ad gangen, som kommer og hilser på John og vi beder faktisk om, at gæsterne gør besøget så kort som muligt, så der kan komme så mange som muligt. Receptionen er for kunder, samarbejdspartnere, naboer og venner, fortæller regionsdirektør hos Davidsen, Esben Axelsen.

- John Erik Jensen er en meget skattet medarbejder hos os og vi ville gerne have haft, at han havde været 49 år i stedet for på vej til 67. John har været utrolig loyal alle årene, og man kan altid regne med, at når man beder ham om en opgave, så løser han den til alles tilfredshed. Det er også derfor, at vi vælger at holde reception for ham, selv i coronatider, tilføjer regionsdirektøren.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk