10. juli 2020
Rasmus Seebach kan opleves på Ringsted Festival 2014.
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Seebach kan opleves på Ringsted Festival 2014.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus Seebach spiller igen på Ringsted Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Seebach spiller igen på Ringsted Festival

Festivalarrangør har bøjet sig for folkeligt krav og har engageret Rasmus Seebach til Ringsted FEstival 2014.

Opdateret 24. februar 2014 kl. 09:25
Ringsted - 19. februar 2014 kl. 08:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted: Arrangørerne af Ringsted Festival havde egentlig tænkt, at Rasmus Seebach skulle have en pause fra festivallen i 2014, men efter have modtaget over seks gange så mange ønsker på den populære sanger, som på nogen anden artist, har man bøjet sig for det folkelige krav, og booket Rasmus endnu engang.

arrow Læs også: 10 års arbejde med festival kulminerede i år

Rasmus Seebach kommer til at optræde på festivalens sidste dag, og det er lørdag den 2. august.

Mennesker lever og overlever med hans musik, han spiller udsolgte koncerter over hele landet og bliver genkendt hvor end han planter sine sneaks. Han har tjent sin million og i øvrigt fundet kærligheden, så hvad vil han mere, hvorfor overhovedet udgive en ny plade? Svaret er ligeså indlysende som spørgsmålene er det: Rasmus Seebach kan ikke lade være.

Den nye udgivelse "Ingen kan love dig i morgen" er en musikalsk påmindelse om at leve i nuet og sætte pris på opturen. For ligeså banalt som det lyder, ligeså vigtigt er det at minde sig selv om, at succesen og livet er til låns. Det ved Rasmus Seebach om nogen.

- I virkeligheden er jeg der, hvor jeg hele tiden har været. Det har altid handlet om at sætte nye sange i verden og fortælle nye historier. Jeg har brug for musikken. Det er der jeg tænker over livet og giver mig selv lov til at være følsom og græde. Jeg lever et liv, som jeg kun har kunnet drømme om. Men derfor går det stadig op og ned. Også for mig, siger Rasmus Seebach.

Han havde ikke tænkt tanken til ende, da han for fem år siden skrev en sang om sin ekskæreste og besluttede, at ingen andre end ham skulle synge den. Faderen Tommy Seebachs skæbne lå i baghovedet, ligesom han havde gjort sine overvejelser om et liv i spotlyset. Men at han med "Engel" skulle kickstarte en karriere som Danmarks bedst sælgende popmusiker i nyere tid, havde han end ikke i sin vildeste fantasi kunne forestille sig.

Debutpladen "Rasmus Seebach" og efterfølgeren "Mer' end Kærlighed" har sammenlagt solgt over 460.000 eksemplarer. Han har vundet fem Danish Music Awards og har med 25 uger på toppen af den danske albumhitliste slået Kim Larsen og Midt om Natten's rekord fra 1983. Selv havde han ikke regnet med, at historierne fra hans lille liv skulle få så stor betydning for så mange mennesker:

- For mig handler min succes hverken om priser eller salgstal. Den kommer til udtryk, når folk tager mine sange med sig ud i deres liv og spiller dem til bryllupper og begravelser. Det er simpelthen den største ære, man kan opnå.

"Ingen kan love dig i morgen" er som tidligere albums blevet til i et musikalsk samarbejde med bror og producer Nicolai Seebach og tekstforfatter Lars Ankerstjerne. Rent musikalsk har kreativiteten fået frit spil. For nogle vil pladen måske lyde en anelse mere eksperimenterende og legende, mener han.

Teksterne har stadig rod i Seebachs eget liv. Førstesinglen "Olivia", der umiddelbart efter frigivelsen strøg ind som den mest downloadede på iTunes herhjemme, handler om hans barndomskæreste, der er blevet væk i et overfladisk natteliv.

"Tusinde farver" handler om at se de mange farver i mørket og er en udstrakt hånd til en af hans allernærmeste, der har været ramt af en depression.

Når det er sagt, har Seebach også givet plads til den ubekymrede kærlighed. For den er også en del af pladens budskab: Det er nu, vi er her. Vi skal grine, vi skal græde og vi skal elske, alt det vi kan. For livet stiller ingen garantier. Vi ved sgu ikke, om vi er her i morgen.

arrow Video: Så er festen slut
03. august 2014 kl. 14:31 Opdateret: kl. 14:11
arrow Video: Kings of Rock på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:31
arrow Video: Herlig lørdag på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:31
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk