24. januar 2019
Søren Storgård (i midten) har erfaring fra Rema 1000 i Sorø, som han var med til at starte op i sin tid. Billedet her er fra åbningen i 2010. Foto: Thomas Olsen
Søren Storgård (i midten) har erfaring fra Rema 1000 i Sorø, som han var med til at starte op i sin tid. Billedet her er fra åbningen i 2010. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: REMA 1000 skifter købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

REMA 1000 skifter købmand
Ringsted - 12. januar 2018 kl. 11:03
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En køretur på 20 kilometer til Sorø er blevet erstattet med en gåtur på godt 200 meter for Søren Storgård, der er ny købmand i Rema 1000 i Benløse.

Han overtager fra Karina Holm, der skal være købmand i en ny butik i Ørestaden i København.

Søren Storgård begyndte i onsdags, men skiftet har været planlagt i et halvt års tid.

Tidligere har han været købmand i Rema 1000 i Sorø, men da butikken i Benløse er større end den i Sorø, er det nye arbejde et skidt op for ham.

- Det er en større butik, der er flere ansatte og en større omsætning. Så det er en større udfordring for mig, som jeg glæder mig til, siger Søren Storgård.

Han var selv med til at åbne butikken i Benløse, som han nu skal være leder for, tilbage i 2004.

Hos Rema 1000's hovedkontor er der tilfredshed med Søren Storgårds ankomst i Ringsted, men faktisk også med Karina Holms afsked.

Den nye butik i Ørestaden er en stor investering, fortæller Rema 1000's regionschef for Sydsjælland Kim Fjord Stengaard, og derfor er det godt, at Karina Holm flytter derind.

- Det er en lykkelig situation for Karina Holm, og selvfølgelig også for Søren. Vi synes, det har været en rigtig god løsning for alle parter, siger regionschefen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk