17. juli 2019
Her er hele holdet, der underholdt i Ringsted Kongrescenter. Foto: Paul Korsgaard
gallery icon

Se billedserie

Her er hele holdet, der underholdt i Ringsted Kongrescenter. Foto: Paul Korsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Publikum fik serveret hit på hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikum fik serveret hit på hit
Ringsted - 11. februar 2019 kl. 10:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 300 publikummer fyldte lørdag aften gulvet i Ringsted Kongrescenter, da Dansk Slager Parade kom forbi på sin Danmarks-turné. Den musikalske buket var igen i år var bundet af kapelmester Klaus Strand-Holm, som sammen med sine Servants akkompagnerede solisterne på scenen.

Hele salen sang med, da Bjørn Tidmand sammen med Klaus & Servants lod sin »Lille Sommerfugl« lette fra scenen. Den 78-årige sanger var også med på turnéen sidste år, mens det var første gang, at Bjarne Lisby var med. Han gav sit hit »Åhhh, de gamle bukser«, der er en af de dér melodier, der er svære at få ud af hovedet, når først den er kommet ind. Og så fik han hele salen med på John Mogensen-hittet "Der er noget galt i Danmark".

Louise Espersen sang Lonnie Devantiers Grand Prix-vinder fra 1990 »Hallo Hallo« og Gitte Hænnings glade »Tag med ud og fisk«.

Publikum i salen fik sig et par ekstra smilehuller i kinderne, da to af landets helt store kvindelige revy-kunstnere indtog scenen.

Anne-Karin Broberg gav sin udgave af Trine Dyrholms »Avenuen« og »En dejlig dag«, som Ivan Pedersen i sin tid skrev teksten til, og som blev Anne Karin Brobergs gennembrud. En anden revykunstner, der også kan synge, er Pernille Schrøder, der i øvrigt starter som direktør på Nykøbing Falster-revyen senere på året. Hun sang Lone Kellermanns »Se Venedig og Dø«. Sangen er skrevet af Kim Larsen og var egentlig tiltænkt Gasolin, men Kim Larsen forærede den i 1978 til Lone Kellermann.

Netop Kim Larsen blev hyldet med et medley med numre som Susan Himmelblå, Fru Sauterne, Haveje, Kvinde Min og Midt om Natten.

- Kim døde i september, hvor vi øvede numrene til dette års slagerparade. Og med hans fantastiske danske tekster og melodier kunne vi naturligvis ikke have en turné, hvor vi hylder den danske populær-musik uden at have nogle af hans numre med. Han har præget mange af os gennem tiden, sagde Klaus Strand-Holm efter showet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk