23. september 2020
Peak Performance er ny nabo til Only i Ringsted Outlet. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Peak Performance er ny nabo til Only i Ringsted Outlet. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær tøjbutik genåbner i dobbelt størrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær tøjbutik genåbner i dobbelt størrelse
Ringsted - 13. november 2019 kl. 13:20
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det svenske sportstøjsmærke Peak Performance genåbner torsdag 14. november kl. 10 efter flytning til et dobbelt så stort butikslokale i Ringsted Outlet på Klosterparks Allé.

Butikslokalet, der indtil for nylig husede Desigual, synes næsten lige så stort som den svenske vildmark, sportøjsmærket Peak Performance i 1986 blev født i.

Især efter den nylige flytning til en 324 kvadratmeter stor butik, der efter to-tre dages klargørelse står klar med masser af åbningstilbud til de første købeglade køkunder i morgen, torsdag 14. november.

- Butikken har i mange år ønsket at udvide, og vi har bare ventet på at få plads til det, siger Jeanette Jussing Amdal, centerchef i Ringsted Outlet og tilføjer:

- Det er positivt, at det nu kunne lade sig gøre i Desiguals gamle lokaler, for Peak Performance er et af vores stærkeste brands herude.

Eventyrlystent brand

Peak Performance har alle dage tiltalt de eventyrlystne. Dem, der elsker den nordiske natur og ikke mindst den sport, der skyder op af breddegradens halvårlige kulde i form af ski, snowboard, skøjter og langrend.

Her handler det om at klæde sig så godt på, at minusgraderne bare kan komme an. For der er som bekendt ikke noget, der hedder dårligt vejr, bare...

- Men vi har faktisk lige så meget casual hverdagstøj i butikken, som vi har skitøj, siger Carl Michaelson, der er hidkaldt fra mærkets Sydsvenske butikker til at gøre butikken åbningsklar.

- Efterspørgslen er stor, for det er meget in med sportstøj lige nu. Det skal både være funktionelt og smart, og derfor satser vi lige så meget på hverdagstøj som hættetrøjer og bukser. Men jakkerne er selvfølgelig stadig vores helt store attraktion, siger han om dunjakkerne, der er genbrugt fra gamle jakker og plastikflasker.

Butikschef glæder sig

Ifølge butikschef Emil Tangberg har der været styr på det hele under flytningen, også selvom de kun har haft to dage til det.

- Vi har alle kunne gå hjem klokken 20 alle dage, så det har faktisk ikke været slemt. Det er bare dejligt at være sammen om noget nyt, og jeg glæder mig personligt til i morgen, hvor vi byder velkommen med en masse gode åbningstilbud.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk