25. oktober 2020
Michael Learns To Rock giver koncert i Ringsted i foråret 2021. Pr-foto
Michael Learns To Rock giver koncert i Ringsted i foråret 2021. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pop i kongressen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pop i kongressen
Ringsted - 20. september 2020 kl. 18:40

Michael Learns To Rock gæster Ringsted Kongrescenter fredag den 16. april 2021 klokken 20 med Played On Pepper Live 2021.

Played On Pepper (POP), albummet med hits som "Someday", That's Why.....", "Love Will Never Lie, "How Many Hours" med flere var bandets svendeprøve. Her var Michael Learns To Rock for første gang, uden indblanding fra producere og pladeselskaber, alene om al indspilning og teknik.

Albummet vil altid stå som en milepæl i dansk og international pop-historie og ikke mindst for bandet selv.

Efter det internationale gennembrud i 1993 med albummet "Colours" indrettede MLTR et studie i et industrikvarter i Århus, som blev rammen om indspilningerne i en eksperimenterende atmosfære af leg og frihed uden andre end de fire bandmedlemmer til at bestemme.

Sangene var alle skrevet af Jascha Richter og efter næsten et års arbejde i studiet, kunne de fire bandmedlemmer præsentere hele albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over 1 million eksemplarer og hærgede blandt andet de danske hitlister i de følgende år.

Mange af sangene er blevet evergreens i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test igennem tre årtier.

Den levende og legende energi, som POP blev skabt af og udstråler, er netop, hvad bandet ønsker at bringe med sig rundt til Danmarks spillesteder på den kommende Played On Pepper Live 2021 turné, hvor hele POP albummet vil blive fremført sammen med mange andre hits.

Billetter kan købes via ringstedkongrescenter.dk.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk