1. december 2020
Legepladsen er blevet kritiseret for at virke skummel. Politikerne vil nu erstatte rutsjebane og gynger med parkerede biler.
gallery icon

Se billedserie

Legepladsen er blevet kritiseret for at virke skummel. Politikerne vil nu erstatte rutsjebane og gynger med parkerede biler.
Foto: Jakob Fønss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere vil anlægge 100 p-pladser i bypark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere vil anlægge 100 p-pladser i bypark
Ringsted - 25. januar 2020 kl. 05:57
Af Ulla Jensen

Nedlæg legepladsen i bunden af byparken Klosterlunden i Ringsted og erstat den med 100 nye tidsubegrænsede parkeringspladser. Det er oplægget fra politikerne i Klima- og Miljøudvalget efter udvalgets seneste møde.

arrow Læs også: Borgere: I vil ødelægge en skøn oase

Manøvren anslås at koste mellem knap 1,9 og 3 millioner kroner. Den skal gøre det nemmere for beboere og medarbejdere i bymidten at komme af med den firehjulede uden at skulle stille p-skive dagen lang.

- Vi vil ikke bare nedlægge legepladsen. Vi vil flytte den op på Torvet i stedet. I det oprindelige torveprojekt var der netop lagt op til en legeplads, som så blev sparet væk. Og der er er i dag nogle, som ikke bruger legepladsen i Klosterlunden, fordi der foregår mange andre ting dernede, forklarer næstformand i udvalget Lisbeth Andersen (S).

Politikerne besluttede samtidig at omlægge 45 kortidspladser i bymidten til parkeringspladser uden tidsbegrænsning.

arrow P-plads i park er ønske til budget
25. januar 2020 kl. 14:50 Opdateret: kl. 14:50
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk