18. maj 2021
Flere borgere i Ringsted Kommune blev mandag kontaktet ulovligt af forskellige udenlandske asfaltarbejdere, der havde et lidt for godt og samtidig ulovligt tilbud.
Flere borgere i Ringsted Kommune blev mandag kontaktet ulovligt af forskellige udenlandske asfaltarbejdere, der havde et lidt for godt og samtidig ulovligt tilbud.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet advarer mod »gratis« asfaltarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet advarer mod »gratis« asfaltarbejde
Ringsted - 14. juli 2020 kl. 11:01
Af Jakob Fønss

Mandag formiddag klokken 9.25 anmeldte en kvinde fra Vetterslev ved Ringsted til politiet, at hun kort forinden havde haft besøg af en engelsktalende asfaltarbejder. Han havde ringet på døren og tilbudt at udføre gratis asfaltarbejde.

arrow Læs også: Pas på! Udenlandske asfaltarbejdere set i Roskilde

Kvinden afviste tilbuddet og den engelsktalende mand kørte fra stedet i en varebil sammen med sit asfalt-sjak på to øvrige mænd, som han talte polsk med.

Manden, som henvendte sig til kvinden i Vetterslev, beskrives som: 45-55 år, kraftig af bygning, kort sort hår og lys hud.

Asfalt i overskud

Klokken 9.59 anmeldte en mand fra Huginsvej i Ringsted, at han omkring klokken 9.30 i sit hjem blev kontaktet af en engelsktalende mand med skotsk/irsk dialekt, som tilbød at lave nogle huller på gårdspladsen, da han havde noget flydende asfalt i overskud.

Anmelderen takkede nej til tilbuddet og udlændingen forlod stedet.

Manden ved denne episode beskrives som: Nordeuropæisk af udseende, 40-55 år, kraftig af bygning, gråsprængt tilbagestrøget kort hår. Han var iført en lilla poloshirt.

Henvendelse i butik

Klokken 10.49 fik politiet anmeldelse fra en kvinde, som oplyste, at en engelsktalende mand kort forinden havde henvendt sig ved hendes forretning på Køgevej 2 i Ringsted. Manden tilbød gratis asfaltarbejde.

Butiksindehaveren afviste tilbuddet og manden forlod stedet igen. Han kørte i en går varebil af mærket Fiat.

- Vi undersøger nu anmeldelserne om udenlandske asfaltarbejdere, som laver ulovligt dørsalg hos private og virksomheder, da det er en overtrædelse af markedsføringsloven. Vi finder det desuden mistænkeligt at arbejdet tilbydes »gratis«. Borgerne advares mod at takke ja til tilbuddet, oplyser kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi Charlotte Tornquist.

arrow Politi advarer mod udenlandske asfaltarbejdere
10. juli 2020 kl. 09:51 Opdateret: kl. 09:51
arrow Ny sag om asfalt: Ægtepar snydt af udenlandske arbejdere
09. juli 2020 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:21
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk