22. oktober 2019
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiaktion i Sneslev kædes sammen med dobbeltdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiaktion i Sneslev kædes sammen med dobbeltdrab
Opdateret 21. juni 2019 kl. 21:35
Ringsted - 21. juni 2019 kl. 21:30
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften er der gang i en større politiaktion på Sneslev Stationsvej i landsbyen Sneslev mellem Ringsted og Haslev.

Vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland Falsters Politi bekræfter over for sn.dk, at der er gang i en ransagning, som kan kædes sammen med anholdelsen tidligere fredag af to mænd på 34 og 42 år. De er anholdt og sigtet for to drab i Ruds Vedby ved Sorø og Vemmelev mellem Slagelse og Korsør. Det oplyste kriminalinspektør Kim Kliver fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi på et pressemøde fredag aften i Næstved.

I Ruds Vedby blev den 68-årige møntsamler Kiehn Andersen dræbt den 21. april. Der blev sat ild til hans hus, mens liget af ham først senere blev fundet i Blæsinge Grusgrav ved Slagelse.

Og i Vemmelev blev en 80-årig mand søndag fundet dræbt i sin landejendom, som forinden var brudt i brand.

Anholdelserne af de to mænd kommer, efter politiet i forlængelse af branden i Vemmelev tirsdag nedsatte en særlig efterforskningsgruppe. Gruppen undersøger de to sager og en tredje sag fra Odsherred. De to anholdte er dog ikke sigtet for drabet i Odsherred, hvor en 65-årig mand - blev fundet død i Grevinge den 14. februar. Han var blandt andet blevet udsat for grov vold.

- Nu har vi så meget, at vi i dag kan slå til, siger Kim Kliver på pressemødet.

Han takker for de mange henvendelser i sagen de seneste dage.

- Det er uvurderligt med henvendelser til politiet, og det er henvendelserne, der sammen med efterforskningen har gjort, at de to mænd i dag er anholdt, siger Kim Kliver.

Vicepolitiinspektør fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen oplyser, at man har søgt efter de to nu anholdte det meste af fredagen, og at politiet fredag aften laver ransagninger forskellige steder med henblik på at sikre spor i de to sager.

De to anholdte vil lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, oplyser Kim Kliver, som tilføjer, et efterforskningen stadig er på et tidligt stadie.

Grundlovsforhøret vil blive begæret at skulle foregå for lukkede døre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk