18. januar 2021
Der blev lagt nogle store træstammer, som hunde kan springe op på. Privat foto
Der blev lagt nogle store træstammer, som hunde kan springe op på. Privat foto
Foto: Martin Werge / Photographer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plantedag i hundelufterområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plantedag i hundelufterområde
Ringsted - 15. september 2020 kl. 11:02

En lille, men effektiv arbejdsgruppe tilbragte søndag nogle timer på hundelufterområdet i Vigersted ved Vigersted for at forbedre forholdene for de firbenede venner.

Det 12.000 kvadratmeter store område ligger langs oplevelsesstien med parkering på Vigerstedvej. Der blev plantet buske flere steder langs hegnet og i midten af området blev lagt nogle træstammer, hundene kan løbe rundt om og springe op på.

Der blev også samlet masser af sten op og sået en vild blomsterfrøblanding på visse dele af området, som led i arbejdet for biodiversiteten i Ringsted Kommune.

Rustfri vandskåle blev placeret ved lågerne og ved bænken på toppen af bakken, hvor der er udsyn over området. Man skal dog selv medbringe vand.

Hundelufterområdet blev etableret først på året ved hjælp af midler fra helhedsplanspuljen og salg af "hundeaktier". Det er stadig muligt at støtte projektet ved at købe hundeaktier. Det kan Berit Galberg kontaktes om på telefon 22 21 23 25.

Vigersted Lokalråd har fået mange positive henvendelser fra brugerne af området, som er glade for, at der er så åbent, at man kan holde øje med sin hund og iagttage lågerne og se, når der kommer andre hunde.

Alle er velkomne med glade og legesyge hunde, man skal blot huske at rydde op efter sig selv og sin hund og tage hundeposen med, når man forlader området, da der ikke findes affaldsspande.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk