23. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plankoks forsinker frivilligt landsbyprojekt med et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plankoks forsinker frivilligt landsbyprojekt med et år
Opdateret 24. september 2018 kl. 10:05
Ringsted - 21. september 2018 kl. 14:46
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fire år med utallige timers frivilligt forarbejde var gravemaskinerne klar til at blive sendt i jorden i august for at påbegynde første etape af helhedsplanen for bymidten i Vigersted ved Ringsted.

Alt havde flere gange været gennem den kommunale forvaltning og var blevet godkendt. Nu manglede bare den praktiske udførsel.

- Fredningsnævnet havde været derude og sagt god for det, og alle betingelser, der skulle til, var bragt til stede. På intet tidspunkt blev lokalplan eller VVM-screening nævnt, men pludselig i juni måned fik vi at vide, at vi kunne ikke bare gå i gang, siger formand for Vigersted Lokalråd Per Hermansen.

Ringsted Kommunes nye krav om screening og lokalplanbehandling har betydet, at det frivilligt funderede projekt bliver minimum et år forsinket. Også selv om der måske bliver justeret i kravene.

- Der er ikke så meget andet at sige end, at vi dybt beklager forløbet, og derfor har vi lagt os i selen for, at der kan komme et godt forløb fremover, siger teknisk direktør i Ringsted Kommune Tine Christiansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk