22. oktober 2021
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Par afsløret med tyvekoster i indkøbscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Par afsløret med tyvekoster i indkøbscenter
Ringsted - 17. september 2021 kl. 14:38

Torsdag klokken 16.10 fik politiet en anmeldelse fra en vagtmand om, at en udenlandsk kvinde var tilbageholdt i en forretning i RingStedet på grund af mistanke om tyveri. En mand var i samme anledning forsøgt tilbageholdt, men han var undløbet.

Politiet kørte til indkøbscentret på Klosterparks Allé i Ringsted, hvor politiet fik kontakt til en 27-årig kvinde fra Rumænien, som blev anholdt og sigtet for tyveri af kosmetiske produkter til en værdi af ca. 6.500 kroner sammen med den flygtede mand.

Denne mand vendte lidt senere sammen med et spædbarn tilbage til butikken, så politiet også kunne foretage anholdelse af manden, som er en 34-årig mand fra Rumænien. Han blev også sigtet for butikstyveriet i materialistforretningen, inden politiet efterfølgende fandt frem til den personbil, som de to anholdte var ankommet i til indkøbscentret.

Ved ransagning af bilen fandt politiet adskillige beklædningsgenstande med både prismærke og tyverialarmer på, ligesom politiet også fandt en pose med yderligere kosmetiske produkter, som de to anholdte mistænkte for også at have stjålet. De fundne effekter i bilen er blevet beslaglagt med henblik på nærmere undersøgelse for at få fastlagt, hvorfra effekterne formodes at være stjålet.

Efter afhøring til sagerne med assistance fra en tolk forblev de to anholdte i politiets varetægt, idet begge vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med påstand fra anklagemyndighedens side om varetægtsfængsling.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk