15. april 2021
Da de to indbrudstyve entrerede tandlægeklinikken søndag nat via et vindue gik blandt andet røgalarmen i gang. Det skræmte hurtigt tyvene væk. Privatfoto
Da de to indbrudstyve entrerede tandlægeklinikken søndag nat via et vindue gik blandt andet røgalarmen i gang. Det skræmte hurtigt tyvene væk. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overraskelse ventede indbrudstyve i tandklinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overraskelse ventede indbrudstyve i tandklinik
Ringsted - 22. marts 2021 kl. 14:44
Af Alexander Welford

G4S-vagter og politi med hunde var det syn, der mødte Gitte Bang, da hun sprang ud af køjen natten til mandag og troppede op ved sin tandlægeklinik på Nørretorv i Ringsted.

To tyve havde nemlig i nattens mulm og mørke brækket et vindue op og kravlet ind i klinikken:

- Der fik de så en røgkanon lige i hovedet, fortæller Gitte Bang i telefonen.

- Den ene tyv fortsatte så ind i receptionen, men da røgen kom derud også, spænede han også ud. Alarmen har bimlet og bamlet, og vi har fået nogle fine billeder af dem på overvågningskameraet, fortsætter hun, der var noget overrasket over situationen:

- Jeg sparkede til en sølje ude på gaden, fordi jeg blev rigtig vred over det. Og så var jeg overrasket, fordi hvem fanden står op en søndag nat for at lave et knæk? Der er heller ikke noget at komme efter her, og det står tydeligt på facaden, at vi har overvågning, så det har været totalt spild af energi. How low can you go, spørger hun sig selv.

Hun har overdraget videoovervågningsmaterialet til politiet, som nu efterforsker sagen.

- Jeg håber, de bliver fundet, fordi vi er godt hærget af indbrud herude; lægerne har haft det, fysioterapeuterne har haft det, SuperBrugsen har haft det og nu mig, bemærker Gitte Bang, der efter indbruddet tog hjem for at få et bad og en omklædning for derefter at møde på arbejde i klinikken som normalt.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk