18. januar 2021
Torsdag eftermiddag afleverede Per Gylling Nielsen og Jens Wolmar Jensen 340 underskrifter i protest mod et forslået p-hus ved Ringsted Outlet til Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten. Foto: Jens Wollesen
Torsdag eftermiddag afleverede Per Gylling Nielsen og Jens Wolmar Jensen 340 underskrifter i protest mod et forslået p-hus ved Ringsted Outlet til Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over 300 protestunderskrifter mod 20 meter højt p-hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 300 protestunderskrifter mod 20 meter højt p-hus
Opdateret 21. juni 2019 kl. 09:37
Ringsted - 20. juni 2019 kl. 16:25
Af Anders Petri

En stor del af beboerne i Klosterparken ved Ringsted Outlet afleverede deres underskrifter til borgmester Henrik Hvidesten (V) torsdag eftermiddag. I alt 340 underskrifter blev borgmesteren begavet med, og alle protesterede over placeringen af et muligt nyt p-hus i outlettets nordvestlige hjørne.

arrow Læs også: Outlet får grønt lys til et 20 meter højt p-hus

P-huset skal indeholde 828 p-pladser og bliver 20 meter højt.

Per Gylling Nielsen og Jens Wolmar Jensen overrakte borgmesteren de mange underskrifter, og tog bagefter et møde med Henrik Hvidesten, hvor de forklarede, hvad underskrifterne protesterede imod. Et møde der gik godt, mener de to.

- Jeg tror faktisk, at borgmesteren fik lidt at tænke over, sagde Per Gylling Nielsen efterfølgende. Jens Wolmar Jensen supplerer med, at han oplevede en meget lyttende borgmester. Og det er faktisk derfor, de har samlet og afleveret underskrifterne.

- Vi håber, at få det ud af det, at politikerne lytter til, at der er nogle beboere, der bliver ramt, og at de vil tage det med i deres overvejelser. Og at de tager det seriøst, at det her ligger os og vores medunderskrivere meget på sinde, sagde Jens Wolmar Jensen.

Underskrifterne indgår som en del af det samlede høringskompleks for den lokalplan, der pt. er i høring frem til den første juli.

arrow Forslag til P-hus ved outlet kritiseres af ejendomsdirektør
21. juni 2019 kl. 19:37 Opdateret: kl. 10:16
arrow Outlet skal udvides med 25 butikker
04. maj 2019 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk