28. februar 2020
Butikschef René Søby foran facaden på den nye Intersport Outlet i Ringstedet. Foto: Victor Viemose
Butikschef René Søby foran facaden på den nye Intersport Outlet i Ringstedet. Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Outlet Sport bliver opgraderet til Intersport Outlet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Outlet Sport bliver opgraderet til Intersport Outlet
Ringsted - 22. august 2019 kl. 16:05
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På toppen af Ringstedet vil forbipasserende have bemærket, at den orange facade fra Outlet Sport-butikken er blevet skiftet ud med de røde og blå farver fra Intersport. Efter at indehaveren af Intersport i Nørregade, Arne Storinggaard, sidste år valgte at skifte til konkurrenten Sport 24, har Intersport besluttet at opruste butikken i Ringstedet. Det fortæller butikschef i den nye Intersport Outlet, René Søby, til DAGBLADET.

- Mens Outlet Sport fungerede som et restlager for Intersport-butikker, så kommer den nye butik til at have fulde sortimenter af populære mærker som Nike, Puma og Under Armor. Det bliver stadigvæk fra gamle kollektioner og til outlet-rabatter på mellem 20 og 70 procent, siger René Søby.

Renoveringen af butikken i Ringstedet har stået på mandag, tirsdag og onsdag i denne uge. Torsdag kunne Intersport Outlet så åbne dørene med ny facade, interiør og lys, der gør butikken synlig fra motorvejen.

- Vi har haft en del folk, der er kommet og har spurgt, hvornår butikken åbner, og der har også været en del kunder i dag. Intersport er et brand, som folk kender, så vi håber selvfølgelig på en god start, siger René Søby, der er kommet til fra en stilling som butikschef i Colosseum Sport i Odense.

Intersport Outlet holder officielt åbningsarrangement onsdag den 28. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk