4. august 2020
Ønskelisten til cykelstier er skrumpet ind. Det vil man blandt andet kunne drage fordel af i Ringsted, Gyrstinge og Jystrup.
Ønskelisten til cykelstier er skrumpet ind. Det vil man blandt andet kunne drage fordel af i Ringsted, Gyrstinge og Jystrup.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte nye cykelstier på vej til land og by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte nye cykelstier på vej til land og by
Ringsted - 28. januar 2020 kl. 12:30
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver mere trygt at sende Freja og Noah af sted på cyklen i både Ringsted, Benløse, Ørslevvester, Gyrstinge og Jystrup de kommende år - og samtidig kan deres forældre måske spare en tur med den firehjulede.

arrow Læs også: Endelig: Uheldsramt skolevej er kommet forrest i køen

Politikerne i Klima- og Miljøudvalget har nemlig otte nye cykelstier på tegnebrættet. Cykelstierne skal anlægges på udvalgte strækninger til en samlet anlægssum á minimum 42 millioner kroner.

En af de veje, som ligger øverst på listen, er Gyrstingevej, der har været ramt af flere ulykker, heraf to dødsulykker i 2016. Men også indfaldsveje som Haslevvej og Næstvedvej står for tur.

- Det er helt fantastisk. Jeg kan ikke klage over noget. Det vil betyde rigtig meget for mange skolebørn, plus det vil betyde noget for folk herude, der gerne vil cykle, siger formand for Gyrstinge Lokalråd Jess Friis.

Oven i hatten tegner det til, at Ringsted Kommune kan få råd til flere cykelstier end beregnet, da der er afsat penge på Finansloven til en ny cykelpulje på 50 millioner kroner.

Læs meget mere i DAGBLADET Ringsted tirsdag.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk