27. maj 2020
Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten (V) er optimstisk på sit partis vegne efter det ekstraordinære landsmøde i Herning. Foto: Jens Wollesen
Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten (V) er optimstisk på sit partis vegne efter det ekstraordinære landsmøde i Herning. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Optimistisk borgmester efter landsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optimistisk borgmester efter landsmøde
Opdateret 21. september 2019 kl. 17:31
Ringsted - 21. september 2019 kl. 17:28
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Netop hjemvendt fra det ekstraordinære landsmøde i Venstre glæder Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten sig over den gode og optimistiske stemning, som han oplevede i Herning.

arrow Læs også: Martin Damm om valg af Inger Støjberg: Det er fint nok

- Jeg bliver så glad af at opleve så god en stemning blandt vores mange fremmødte medlemmer, og vores nye formand Jakob Ellemann-Jensen viste fra talerstolen, at han vil være i stand til at samle partiet. Jeg fornemmede desuden, at alle deltagere ønskede at få stoppet snakken om fløjkrige og komme samlet videre, så Venstre kan arbejde som en konstruktiv opposition til den socialdemokratiske regering, siger borgmesteren til DAGBLADET.

Han ønsker dog ikke at oplyse, om han stemte på vinder Inger Støjberg eller taber Ellen Trane Nørby i kampen om næstformandsposten.

- Det var et kampvalg mellem to gode kandidater, nøjes han med at konkludere.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk