16. oktober 2019
Gyrstingevej kostede inden for en kort periode to mennesker livet. Men vejen bør ikke have særstatus i forhold til andre trafiksikkerhedsprojekter i Ringsted Kommune, vurderer embedsværket. Foto: Thomas Olsen
Gyrstingevej kostede inden for en kort periode to mennesker livet. Men vejen bør ikke have særstatus i forhold til andre trafiksikkerhedsprojekter i Ringsted Kommune, vurderer embedsværket. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplæg: Trafikfarlig vej skal ikke have særstatus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplæg: Trafikfarlig vej skal ikke have særstatus
Ringsted - 17. april 2019 kl. 10:14
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gyrstingevej, som gennem de seneste fem år har været ramt af flere ulykker - heraf to dødsulykker - skal ikke have særstatus, når politikerne om kort tid prioriterer projekter, som øger trafiksikkerheden. Det vurderer Ringsted Kommunes administration i et oplæg til politikerne i Klima- og Miljøudvalget. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

arrow Læs også: Udvalg vil et spadestik dybere i sag om cykelsti til Gyrstinge

»Gyrstingevej har haft to dødsuheld inden for de seneste fem år. På den baggrund har Gyrstingevej haft et øget fokus. Det seneste uheld, som politiet har kendskab til er forekommet i 2016, hvorfor der kan være tale om tilfældigheder i forhold til uheldene. Administrationen vurderer, at de to tragiske uheld ligeså godt kunne være sket på en hvilken som helst anden landevej i Danmark, da uheldene ikke er sket på baggrund af Gyrstingevejs udformning« lyder vurderingen.

Gyrstingevej har ellers tidligere haft særstatus efter ønske fra Ringsted Byråd, der bad om at få undersøgt, om der skulle laves midlertidige foranstaltninger på den ulykkesramte vej.

Klima- og Miljøudvalget skal på dets næste møde drøfte, om man skal følge anbefalingerne fra administrationen og rykke Gyrstingevej ind på en prioriteringsliste på lige fod med andre trafikprojekter i kommunen.

arrow Lokalråd: Der er brug for en cykelsti
01. maj 2019 kl. 14:54 Opdateret: kl. 14:54

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk