19. april 2019
Anne Madsen bliver i morgen formelt valgt til folketingskandidat for Socialdemokratiet i Ringsted-Sorø-kredsen.		Foto: Anders Ole Olsen
Anne Madsen bliver i morgen formelt valgt til folketingskandidat for Socialdemokratiet i Ringsted-Sorø-kredsen. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ole Hækkerups afløser er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Hækkerups afløser er fundet
Ringsted - 12. oktober 2018 kl. 13:54
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at Ole Hækkerup fra Dragør for nylig takkede af som mangeårig socialdemokratisk folketingskandidat i Ringsted-Sorø-kredsen, har partiet nu fundet hans afløser.

Det bliver Anne Madsen, oplyser kredsformand Manne Suadicani.

Formelt skal Anne Madsen vælges i morgen ved et møde i kredsrepræsentantskabet, men da hun er den eneste kandidat, er det en formsag.

Anne Madsen har relationer til både Sorø og Ringsted Kommuner. Hun er gruppeformand for partiet i Sorøs byråd og har i flere år arbejdet i Ringsted Kommunes sundhedstjeneste som netværkskoordinator i arbejdet med unge mødre og sårbare gravide.

- Med Anne Madsen har kredsen valgt en meget erfaren og kompetent kandidat, som samtidig har en stærk tilknytning til lokalområdet, siger Manne Suadicani.

Anne Madsen bor i Sorø, og hun er født og opvokset i Munke Bjergby, der blev en del af Sorø Kommune ved kommunalreformen i 2007.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk