28. februar 2021
Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ønskes: Billigere kørsel med samme service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ønskes: Billigere kørsel med samme service
Opdateret 23. august 2018 kl. 15:14
Ringsted - 22. august 2018 kl. 15:49
Af Ulla Jensen

Ringsted Kommune har en række udgiftstunge transportopgaver, som fordeler sig på almindelig kollektiv busdrift, visiteret kørsel og skolebuskørsel.

Nu skal politikerne i byrådet se på, om noget af det kan gøres billigere i samarbejde med Movia, uden at det går ud over servicen. Men det er tvivlsomt, om det ikke alligevel vil gå ud over de svageste, når man går ind og optimerer busdrift og visiteret kørsel.

Det mener formand for Ringsted Kommunes handicapråd og repræsentant for Enhedslisten i byrådet, Jan Jakobsen, som også finder sagsfremstillingen svær at gennemskue.

- Vi fik sagen til behandling i handicaprådet onsdag, dagen før der skulle være et temamøde, og her skulle vi så nå at komme med et høringssvar. Men jeg synes, det er en mildt sagt uoverskuelig sagsfremstilling, hvor det er svært at se, hvad konsekvenserne er for borgerne. Man har slet ikke set på de menneskelige konsekvenser af den her optimering af busdriften, og det mener jeg er nødvendigt, når politikerne skal tage stilling til sagen, lyder det fra Jan Jakobsen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk