16. juni 2019
Ringsted Sport har gang i mange ting og tager jævnligt rundt i kommunen og laver forskellige aktiviteter. I skete aktiviteterne dog på hjemmebanen, da foreningen og Rolf Dejløw havde besøg af Ringsted Ny Friskole til en omgang bueskydning. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Ringsted Sport har gang i mange ting og tager jævnligt rundt i kommunen og laver forskellige aktiviteter. I skete aktiviteterne dog på hjemmebanen, da foreningen og Rolf Dejløw havde besøg af Ringsted Ny Friskole til en omgang bueskydning. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt træningscenter skal styrke foreningsidrætten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt træningscenter skal styrke foreningsidrætten
Ringsted - 19. januar 2019 kl. 05:23
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Sport regner med snart at kunne åbne deres nye træningscenter på Haslevvej 11. Det nye træningscenter skal styrke foreningens aktiviteter i Ringsted og målsætningen om, at flere, især ældre, skal begynde at dyrke motion og idræt i foreninger.

- I Ringsted har vi generelt få ældre, der er aktive i foreningsidrætten, da kun 23 procent er aktive i idrætsforeninger. I Roskilde er det tal på 53 procent. Vores målsætning er, at vi kan nå op på, at mere end 35 procent af de ældre er aktive i foreningsregi, fortæller Rolf Dejløw fra Ringsted Sport. Det nye træningscenter vil have plads til både den sociale idræt og motion men også den målrettede.

Det nye træningscenter er støttet af blandt andet DGI og har fokus på både idrætten men også det sociale.

- Det nye træningscenter skal være for både seniorer, børnefamilier og alle andre. Derfor er det planen, at vi om morgenen vil have plads til morgenmotion og elitetræning, om dagen seniorsport og sundhedsidræt, mens eftermiddagen og aftenen skal reserveres til foreningernes aktiviteter med børn og voksne i fokus.

- Vores foreningsmål er at understøtte foreningsidrætten, så folk dyrker idræt i sociale sammenhænge. Derfor laver vi også en struktur, hvor man kan melde sig til både træningsaktiviteter, hvor det er muligt at lave mange forskellige slags aktiviteter eller man kan tilmelde sig specifikke hold. Vi vægter kulturen ligeså højt som sporten og her skal være plads til, at folk kan træne på det niveau, som de nu har lyst til, sammen med andre.

- På sigt vil vi også åbne et cafeområde, hvor man kan hygge både før og efter træningen.

I alt regner Ringsted Sport med, at der vil være 5-6 sale til rådighed, når de har fået alle 1200 kvadratmeter færdige. I alt regner de med, at det kommer til at koste omkring 1,6 millioner kroner og de har indtil videre fået samlet omkring 700.000 kroner sammen. I øjeblikket er de ved at få installeret varme i salene, så man slipper for at få pulsen op for at holde varmen.

Ringsted Sport holder den 27. januar fra klokken 10.00 til 12.00 introduktionsdag for aktiviteterne i centret og satser på at kunne åbne nye hold 1. februar og 1. april i år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk