25. januar 2021
En af klubbens unge svømmere hjalp borgmester Henrik Hvidesten med at indvie livredderudstyret. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

En af klubbens unge svømmere hjalp borgmester Henrik Hvidesten med at indvie livredderudstyret. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt indendørs mini-livreddertårn er indviet i Ringsted Svømmeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt indendørs mini-livreddertårn er indviet i Ringsted Svømmeland
Ringsted - 28. november 2020 kl. 17:11

Ringsted Svømmehal har fået et nyt indendørs mini-livreddertårn. Livreddertårnet er fyldt med sjovt og spændende udstyr som redningskranse, rescue boards, bjærgedukker, redningsveste og -torpedoer, som skal inspirere både børn og voksne til at prøve kræfter med livredderdisciplinen.

Det nye livreddertårn i Ringsted Svømmeland er en miniatureudgave af TrygFondens populære rød-hvide livreddertårn, som vi kender fra de danske strande, men i modsætning til livreddertårnene på strandene er tårnet i Ringsted Svømmeland ikke forbeholdt professionelle livreddere - tværtimod.

Mini-livreddertårnet skal inspirere til at lege med og udforske livredning, og alle svømmehallens gæster opfordres til at kaste sig ud i livredderdiscipliner som fx at kaste en redningskrans, balancere på et rescue board og bjærge en dukke.

Ringsted Svømmeland er blandt de første svømmehaller i Danmark til at få det nye livreddertårn og det tilhørende livredderudstyr.

Tårnet kommer til at stå ved det store bassin, og alle opfordres til at tage udstyret i brug. I løbet af de kommende tre år skal mini-livreddertårnet udbredes til i alt 45 svømmehaller i hele landet.

- Mini-livreddertårnet skal gøre det sjovt for alle at blive god til livredning, og vi håber, at det spændende udstyr og de forskellige øvelsesforslag, man kan finde ved tårnet, kan vække stor interesse og begejstring for livredning blandt de besøgende i Ringsted Svømmeland. Livredning kan dyrkes af alle, og det er en vigtig færdighed at kunne redde sig selv og andre. Hvis man er i tvivl om, hvordan man skal bruge udstyret i livreddertårnet, eller hvordan en øvelse skal udføres, kan man altid spørge svømmehallens personale, siger Andreas Mølholm, Respekt for Vand-konsulent i TrygFonden Kystlivredning, i en pressemeddelelse.

I Ringsted Svømmeland glæder de sig til at kunne tilbyde nye, sjove og lærerige vandaktiviteter.

- Vi er meget glade for vores nye livreddertårn, som vil give både børn og voksne mulighed mange timers leg i vandet. Redskaberne indbyder til at dykke, bjærge og padle, og det vil forhåbentligt være med til at inspirere flere til at kaste sig over livredning som disciplin. Alt udstyr er til fri afbenyttelse for vores gæster, og jeg håber, at vi på den måde kan være med til at inspirere en ny generation af livreddere, siger Kim Olander Hansen, leder af Ringsted Svømmeland.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk