13. august 2020
Det bliver nu lettere at sende og returnere pakker via Post Nords fem afdelinger i Ringsted Kommune. Foto: Jens Wollesen
Det bliver nu lettere at sende og returnere pakker via Post Nords fem afdelinger i Ringsted Kommune. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye printere gør det lettere at sende pakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye printere gør det lettere at sende pakker
Ringsted - 07. juli 2020 kl. 18:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

PostNord forbedrer servicen på landets posthuse med en ny printerløsning, der gør det endnu nemmere at sende pakker.

Et af de steder i landet, hvor alle posthuse nu er blevet udstyret med printere, er i Ringsted kommune.

Her kan borgerne nu købe pakkeporto i PostNord appen eller via PostNords hjemmeside lige når det passer dem, og herefter få printet pakkelabelen ud nemt og hurtigt på posthuset - blot ved fremvisning af en QR-kode.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder muligheden for at printe deres egne pakkelabels på alle posthuse i Ringsted. Det vil spare vores kunder både tid på at købe portoen hjemmefra i appen, og de slipper samtidig for at vente på betjening på posthuset, da de blot skal vise QR-koden. Jeg håber, at det vil gøre hverdagen lidt lettere for vores kunder og samarbejdspartnere, når der skal sendes pakker, siger Lenette Ludvigsen, distriktschef i PostNord, i en pressemeddelelse.

For at gøre brug af den nye printerløsning, skal man sørge for at have downloadet PostNord appen på sin telefon, og trykke på 'Køb porto' i appen.

Herefter tilføjer man pakkens vægt og landet, man vil sende den til. Til slut vælger man leveringssted og tilføjer afsender og modtager.

På posthuset viser man QR-koden, og så bliver pakkelabelen printet ud.

Med de nye printere, er det nu også muligt for kunder at få udskrevet en kvittering, når de returnerer en pakke. På posthuse uden printere vil man også kunne få en kvittering - det kræver blot, at man oplyser ens e-mailadresse.

I PostNords app kan man, udover at købe pakkeporto, se nærmeste udleveringssted, købe frimærker, spore pakker og få besked, når der er nyt om ens forsendelse.

Post Nord har i øjeblikket fem posthuse i Ringsted Kommune:

1. Dagli'Brugsen, Næstvedvej 230, Ringsted

2. OK Plus, Roskildevej 398, Ringsted

3. OK Plus, Ringstedvej 669, Ringsted

4. Superbrugsen, Nørretorv 26, Ringsted

5. Dagli'Brugsen, Ørslev Gade 19, Ringsted

Posthusene i Ringsted, der alle har fået opstillet printere, kan også findes i PostNords app eller på postnord.dk/findos.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk