17. december 2017
Ved at gå sammen kan skolerne forhåbentligt  sikre, at for eksempel konditoruddannelsen kan fortsætte i Ringsted. PR-foto
Ved at gå sammen kan skolerne forhåbentligt sikre, at for eksempel konditoruddannelsen kan fortsætte i Ringsted. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stor erhvervsskole kan blive attraktiv arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stor erhvervsskole kan blive attraktiv arbejdsplads
Ringsted - 17. juni 2017 kl. 07:10
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nyfusionerede erhvervsskole, ZBC, der er en sammenlægning af Sosu Sjælland, ZBC og Selandia, skal være en attraktiv arbejdsplad, der både kan fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Det er en af visionerne bag fusionen, skriver DAGBLADET Ringsted lørdag.

arrow Læs også: Ringsted får Danmarks næststørste erhvervsskole

- Vi går en tid i møde, hvor der bliver mangel på kvalificeret arbejdskraft. Vi kan som en stor arbejdsplads tilbyde flere og bredere karrieremuligheder. Det er til gavn for eleverne på vores skole, at vi kan fastholde og tiltrække kvalificerede medarbejdere, slutter Interim direktør for den fusionerede skole Michael Kaas-Andersen.

Skolen ventes også at kunne sikre regionale arbejdspladser i regionen og fremme samarbejde på tværs af kommunegrænser.

- Prognoserne viser, at der i 2020 kommer til at mangle over 13.000 faglærte i vores region. Derfor skal vi i samarbejde med virksomhederne være med til at sikre, at den lille tømrervirksomhed i Kalundborg såvel som den store kommune får både kvalificerede elever og efterfølgende arbejdskraf, siger bestyrelsesformand for SOSU Sjælland og konstitueret næstformand i Interim bestyrelsen, Per B. Christensen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk