22. marts 2019
Carsten Andersen var en årrække en del af naboklubben Benløse IF?s bestyrelse, hvor han varetog en lignende rolle. Nu vender han tilbage til den klub, hvor han selv spillede som ungdomsspiller. Privatfoto
Carsten Andersen var en årrække en del af naboklubben Benløse IF?s bestyrelse, hvor han varetog en lignende rolle. Nu vender han tilbage til den klub, hvor han selv spillede som ungdomsspiller. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny seniorkoordinator ønsker plads til både elite og bredde i RIF Fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny seniorkoordinator ønsker plads til både elite og bredde i RIF Fodbold
Ringsted - 10. oktober 2018 kl. 08:51
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste måned sagde RIF Fodbold farvel til sportschef Jan Lenander, da man søgte en mere lokal og bredere profil til organisationen omkring seniorfodbolden i RIF Fodbold.

RIF Fodbold kan nu præsentere Carsten Andersen, som ny seniorkoordinator i RIF Fodbold, mens stillingen som sportschef nedlægges i RIF Fodbold.

- En nedlæggelse af sportschef rollen kan måske opfattes som en sænkelse af ambitionsniveauet i RIF Fodbold. Det er der på ingen måde tale om. Bestyrelsen har inden sommerferien drøftet klubbens strategi og udvikling. Det er nogle af de planer, som vi nu er ved at eksekvere på. Vi har et ønske om en bred fokusering i seniorafdelingen, som bl.a. understøttes af de initiativer, som vi har igangsat omkring talentarbejdet i ungdomsafdelingen og den generelle udviklingen af klubben. Det er i det lys, at oprettelsen af en seniorkoordinator rolle skal ses, siger formand Brian Larsen.

Carsten Andersen er 36 år og bosiddende i Ringsted. Han arbejder til daglig som revisor.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til min barndomsklub. Det blive rigtigt spændende at skulle arbejde med udviklingen af RIF Fodbold. Jeg ser et kæmpe potentiale i klubben, og jeg synes klubbens nye strategier omkring talentarbejde og klubudvikling er spændende. Min passion for at sige ja til opgaven indeholder alt fra det sportslige, sociale og kulturen i klubben, til det at gøre klubben til et attraktiv sted at være for både trænere og spillere. Jeg mener, det både skal og kan være muligt i en klub som RIF Fodbold at satse både på eliten og bredden. Jeg brænder lige meget for begge dele, siger Carsten Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk