19. juni 2018
Udenfor den nye restaurant satte Ergün Ekici tirsdag en kobberlampe op. Han er VVS-mand. Det er nemlig en gaslampe, og den før en tvilling på den anden side af indgangsdøren. Foto: Anne Wandahl
gallery icon

Se billedserie

Udenfor den nye restaurant satte Ergün Ekici tirsdag en kobberlampe op. Han er VVS-mand. Det er nemlig en gaslampe, og den før en tvilling på den anden side af indgangsdøren. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny restaurant vil åbne til byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny restaurant vil åbne til byfest
Opdateret 23. maj 2018 kl. 11:26
Ringsted - 23. maj 2018 kl. 10:49
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når den nye restaurant »Meatery« åbner i Ringsted, vil der være mad både inde og ude.

Der er endnu ikke sat nagelfast dato på åbningen endnu.

- Vores mål er, at vi skal være åbne til byfesten, fortæller indehaver Gökhan Muchu til DAGBLADET Ringsted.

Lions Byfest i Ringsted begynder torsdag den 31. maj og varer de næste fire dage.

Der skal knokles i den nye restaurant, men Gökhan Muchu og hans håndværkerteam mener bestemt, at de nok skal nå det.

- Vores køkken, materialerne til køkkenet, borde og stole ankommer på fredag, siger Gökhan Muchu.

Han har lige været i Istanbul for at bestille det hele hos sine kontakter i Tyrkiet.

Der er også bestilt til at kunne serveres udendørs.

- Jeg har talt med Ringsted Forsyning. De har lovet at trække indhegningen af renoveringen af Nørregade lidt væk fra bygningen, så vi kan sætte et telt op udenfor restauranten. Så kører vi kæmpegrill ad libitum i teltet. Inde i restauranten kører vi en anden menu, fortæller Gökhan Muchu.

Den nye Restaurant Meatery i Sct. Knudsgade /Nørregade får samme koncept og menukort, som dens »storebror« i Slagelse.

Restauranterne hedder Meatery, fordi kød af mange slags er i hovedfokus.

- Til frokost vil folk ikke spise stor bøf. Det er for tungt. I løbet af juni og juli laver vi derfor menukortet om i Slagelse, så vi har de lettere caferetter som salater og sandwicher til frokost. På den måde er det cafe frem til klokken 16, og derefter kører vi steakhouse resten af aftenen. Det bliver samme menukort i Slagelse og her, fortæller Gökhan Muchu.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk