26. februar 2021
Telias netværk består af omkring 4.000 master. Arkivfoto: Telia
Telias netværk består af omkring 4.000 master. Arkivfoto: Telia
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mast sikrer bedre mobildækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mast sikrer bedre mobildækning
Ringsted - 18. januar 2021 kl. 12:11

Telia har opsat en ny mobilmast vest for Ringsted. Den vil give bedre dækning på vejstrækningen fra Ringsted til Sorø og forbedre indendørsdækningen i og omkring Bringstrup.

Den nye mast er placeret nær Vestmotorvejen på adressen Egerupvej 42, 4100 Ringsted. Telia-masten vil forbedre både 2G og 4G-teknologierne, som udover almindelig taledækning også giver mulighed for høje internethastigheder til blandt andet at streame tv, film og serier, oplyser Telia i en pressemeddelelse.

- Telia opgraderer og udvikler løbende mobilnetværket gennem investeringer i den infrastruktur, som er helt central for digitaliseringen af Danmark. Hvad enten der er tale om opsætning af flere master eller teknologiske opgraderinger af eksisterende master, så handler det for os om at sikre god og effektiv netværksdækning i alle dele af landet, siger Daniel Askeroth, der er konstitueret teknologidirektør i Telia med det overordnede ansvar for mobilnetværket.

Alle Telia-master er en del af Telias grønne netværk, der mindsker klimabelastningen og gør datatrafikken mere energieffektiv.

Netværket udgør fundamentet for kundernes digitale muligheder, der gør danskernes hverdag lettere og virksomhederne mere effektive. Telia arbejder hele tiden på at optimere og udbygge netværket, der i dag tæller omkring 4.000 antennepositioner i hele Danmark.

På Telias hjemmeside er et dækningskort, hvor man kan se netværksdækningen fordelt på teknologier som 2G, 3G, 4G og 4G+ samt datahastigheder for mobilt bredbånd. Her kan brugerne også se hvilke forhold, der påvirker netværksdækningen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk