22. januar 2020
Foto Thomas Olsen 130618
FUGLESKYDNING I RINGSTED
gallery icon

Se billedserie

Foto Thomas Olsen 130618 FUGLESKYDNING I RINGSTED
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fuglekonge har erfaring fra 2006

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fuglekonge har erfaring fra 2006
Opdateret 14. juni 2018 kl. 14:32
Ringsted - 14. juni 2018 kl. 13:42
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det tog noget tid at få indstillet sigtekornet rigtigt, da medlemmerne af Fugleskydningsselskabet for Ringsted og omegn onsdag eftermiddag holdt den traditionsrige fugleskydning på Korsevænget i Ringsted.

arrow Læs også: Video: Fuglekonge blev hentet med stil

Først på skud 72 lykkedes det for Carsten Baggers at få ram på ringen.

- Og hvad skød vi så efter. Ja officielt var det venstre klo, men det var først på skud 166, at Rene Frederiksen fik ram på den, sagde formand René Malchow i forbindelse med præmieuddelingen, der foregik i forbindelse med fugleskydningsmiddagen på Raadhuskroen onsdag aften.

Skydningen sluttede klokken 17.14, da Jørgen Olsen fik løsnet brystpladen på skud nummer 380. Han skød for Poul Erik Dam Larsen, der dermed kunne hyldes som fuglekonge for anden gang i sin karriere.

- Hjertelig tillykke med din nye titel af Fuglekonge i Fugleskydningsselskabet for Ringsted og omegn. En tung byrde hviler nu på dine forholdsvis brede skuldre - og her tænker jeg ikke kun på kædens vægt, som jo bliver større år for år - efterhånden som sølvpladerne bliver monteret. Som fuglekonge er du forpligtet til at møde op, når fuglebrødrene samles i festligt lag i din regeringsperiode, formanede René Malchow.

Formanden takkede også den afgående fuglekonge Søren Scheibel for en fremragende indsats.

- Du har på forbilledlig vis i hele din lange regeringstid pligtopfyldende levet op til dét, man med rette kan forlange af en konge og udvist en værdighed, som kun en rigtig konge kan gøre det, roste formanden.

Hermed var der sat punktum for en lang fugleskydningsdag, der også bød på optagelse af to nye medlemmer i form af ejendomsmægler Søren Bak fra Kærehave og elektriker Søren Broen fra Ørslev.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk