25. september 2020
Kenneth Svendsen tiltræder som daglig leder og salgschef hos Lysen Biler. Pr-foto
Kenneth Svendsen tiltræder som daglig leder og salgschef hos Lysen Biler. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny daglig leder og salgschef hos autoforhandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny daglig leder og salgschef hos autoforhandler
Ringsted - 17. juli 2020 kl. 11:48

Lysen Biler i Ringsted styrker og optimerer den daglige ledelse i virksomheden ved at ansætte en lokal velkendt profil fra bilbranchen, Kenneth Skriver Svendsen, som daglig leder og salgschef.

arrow Læs også: Direktørskifte hos bilforhandler

- Vi blev lagt ned af Corona, og alt stilnede af i en længere periode, på grund af den usikre økonomiske situation. Men nu ser vi lyset efter epidemien langsomt slipper sit omklamrende favntag, udtaler Christian Lysen Hansen i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at Lysen Biler er inde i en rivende udvikling i Ringsted-afdelingen, hvor man har fået et fantastisk afsæt med salg af nye Mazda og Suzuki biler.

- Ved ansættelse af Kenneth Svendsen som daglig leder og salgschef, sikrer og styrker vi dermed videreudviklingen af forretningen som i dag har fire engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere ansat, påpeger Christian Lysen Hansen.

Kenneth Skriver Svendsen er 47 år og kommer fra lokalområdet. De sidste mange år har han været ansat hos en noget større vestsjællandsk autoforhandler som salgschef, hvor han ligeledes har været med til at lede og udvikle forretningen.

- Dét at være ansvarlig for medarbejdere og forretning ligger lige til højrebenet for Kenneth Svendsen, idet han selv har været selvstændig autoforhandler af nyvognsmærket Chervolet i en årrække i Slagelse, indtil bilfirmaet trak sig ud af det europæiske marked. Hos Lysen Biler tror vi på at kunderne i Ringsted, nye som gamle, vil kunne mærke dette kvalitetsløft som afdelingen får, ved at Kenneth får sin daglige gang på Industriparken 6, og vi ser frem til at byde Kenneth et varmt velkommen, siger Christian Lysen Hansen.

arrow Lysen Biler er blevet Suzuki-forhandler i Ringsted
04. maj 2020 kl. 09:47 Opdateret: kl. 09:47
arrow Ny Mazda-forhandler i Ringsted og Sorø
15. november 2019 kl. 08:43 Opdateret: kl. 09:36
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk