22. september 2019
Nordic-In og Nordic-Kids åbner nu fysisk butik i Sct. Hansgade 21, hvor Mr. Thestrup i øjeblikket har outlet. Foto: Bodil Pinholt
Nordic-In og Nordic-Kids åbner nu fysisk butik i Sct. Hansgade 21, hvor Mr. Thestrup i øjeblikket har outlet. Foto: Bodil Pinholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik med boliginteriør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik med boliginteriør
Ringsted - 16. marts 2019 kl. 14:35
Af Bodil Pinholt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af kort tid åbner en butik i Sct. Hansgade 21 på Lilletorv i Ringsted med boliginteriør til både børn og voksne.

Det er Richo Lind, som er lokal, der står bag. Han har siden 2016 drevet webbutikken Nordic-In og sidste år udvidede han med Nordic-Kids. Har har nu valgt at åbne en fysisk butik.

- Jeg har kørt de to webshops som hobby. Nu har jeg valgt at gå all in, for vi skal jo have gang i bymidten, fortæller Richo Lind.

Han er klar til at lægge mere energi i det.

Han vil stå for den daglige drift at både butik og webshop med lidt hjælp fra kæresten, Janni Holst, som dog kun er med i fritiden.

Foreløbig har Nordic-Kids interiør til børneværelset, men Richo Lind er i øjeblikket i gang med at skaffe aftaler med leverandører af børnetøj og legetøj.

Nordic-In har forskelligt til boligen, lige fra Sofaer til salt, krydderier og sæbe.

- Der kommer hele tiden nyt til, fortæller Richo Lind.

Helt præcist, hvornår åbningen finder sted, kan Richo Lind ikke sige endnu, men han håber på, at det kan blive først i april, hvis alt flasker sig.

bodil

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk