6. august 2020
Biografejer Michael Obel tog fredag eftermiddag det første officielle spadestik, mens Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten slappede af i en af stole, der bliver fast standard i Moviehouse i Ringsted. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Biografejer Michael Obel tog fredag eftermiddag det første officielle spadestik, mens Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten slappede af i en af stole, der bliver fast standard i Moviehouse i Ringsted. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny biograf får store komfortable sæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny biograf får store komfortable sæder
Opdateret 28. juni 2019 kl. 17:34
Ringsted - 28. juni 2019 kl. 17:18
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag eftermiddag blev det første officielle spadestik taget til Ringsteds nye biograf Moviehouse, som Michael Obel åbner i løbet af den kommende vinter.

arrow Læs også: Ny biograf er med til at fejre den verdensberømte dirigent André Rieu

Der er endnu ikke sat en endelig dato for åbningen, da det blandt andet afhænger af, hvor nemt det går med at grave ud til de nye biografsale.

Spadestikket er dog langt fra det første, der er taget i den tidligere Punkt 1 i RingStedet på Klosterparksallé i Ringted.

Inde i det store lokale er der nemlig gravet et stort dybt hul for at kunne skabe den rette hældning i den nye biografs største sal, som får plads til 150-160 store sæder.

- Det bliver en stor biograf, der ville have plads til omkring 300 almindelige biografsæder, forklarer Michael Obel, som i forvejen driver biografer i Slagelse, Helsingør, Hjørring og Hellerup.

Netop sidstnævnte biograf er kendt for sine magelige og eksklusive sæder, og det er samme type sæder, som brugerne af biografen i RingStedet får tilbudt, når den lokale biograf åbner. Sæderne kan enten monteres enkeltvis eller slås sammen til en komfortabel sofa med plads til to personer, forklarer den rutinerede biografejer.

Han kan fortælle, at Moviehouse i Ringsted kommer til at indeholde fire sale. Den næststørste sal får 80-90 sæder, mens de to mindste sale får 50-60 pladser hver.

Der bliver indrettet café og salg og slik, popcorn og billetter i foyeren, som kommer til at ligge ud mod Ringsted Outlet og med indgang tættest på tøjbutikken »Din Tøjmand«.

arrow Ny biograf åbner i december - nu skal personalet findes
19. september 2019 kl. 15:17 Opdateret: kl. 15:18
arrow Ny biograf skrider stille og roligt fremad
04. april 2019 kl. 07:02 Opdateret: kl. 15:20
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk