18. november 2018
Marian Monteanu (tv) og Jishuan Yan er henholdsvis ny og nuværende ejer af restauranten i Nordcentret. Tatami har åbent for sidste gang den 21. september. Dagen efter begynder ombygningen til restaurant Alaska. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Marian Monteanu (tv) og Jishuan Yan er henholdsvis ny og nuværende ejer af restauranten i Nordcentret. Tatami har åbent for sidste gang den 21. september. Dagen efter begynder ombygningen til restaurant Alaska. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Tatami får mere mad og mindre støj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Tatami får mere mad og mindre støj
Ringsted - 14. september 2018 kl. 16:17
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De godt 20 ansatte beholder deres job i Restaurant Tatami i Benløse ved Ringsted

Medarbejderne skal dog til at tilberede og traktere kunderne med en del anden slags mad.

Det fortæller Tatami-ejer Jishuan Yan og Marian Monteanu.

Han bliver bestyrer af den nye restaurant, som med navnet Alaska skal åbne mandag den 1. oktober, skriver DAGBLADET Ringsted.

Den nye restaurant viderefører en del af Tatamis menu.

- Vi beholder sushi og nogle af de andre asiatiske retter. Der bliver også burgere, amerikansk lasagne, masser af grill. Buffeten bliver endnu større end Tatami's forklarer Alaskas manager, Marian Monteanu.

Tatami har åbent for sidste gang den 21. september. Dagen efter rykkere håndværkere ind, for der skal bygges om til den nye restaurant.

- Der skal laves bedre ventilation. Der kommer også noget på væggene, så her bliver mindre støj, forklarer Jishuan Yan på Alaskas vegne.

Køkkenet og Tatamis nuværende grillhjørne skal også laves om især for at kunne byde på grillkonceptet.

Det læner sig op af en grillkultur fra en helt anden geografi end Alaska, nemlig Sydamerika og brasiliansk »churrasco«.

Ligesom med »churrasco« vil Alaska byde på kød, som grilles på store spyd a la kebab, men i hele stege.

Man bestiller det kød, man har lyst til. Og så kommer tjeneren hen til bordet med hele stegen på spyddet og skærer den mængde kød af, som kunden ønsker.

Man vælger selv tilbehøret fra den store buffet, der vil indeholde børnevenlige ting.

Marian Monteanu fastholder også et legerum til børnene.

Både børn og voksne kan spise maden, mens de snakker om, at verden pudsigt nok er kommet til Benløse.

For Jishuan Yan er kineser, der har drevet japansk restaurant, som nu får et nordamerikansk navn og en menu med sydamerikansk og asiatisk præg.

Det hele bestyres af en rumæner, som er kommet hertil fra England.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk