22. april 2019
Erling Pilsø fik diplom og en kurv med som bevis for, at han er årets vikar hos Randstad Øst. Prisen blev overrakt af vikarbureauets Eskil Jännes Larsen. Privatfoto
Erling Pilsø fik diplom og en kurv med som bevis for, at han er årets vikar hos Randstad Øst. Prisen blev overrakt af vikarbureauets Eskil Jännes Larsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu står der også årets vikar på cv'et

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu står der også årets vikar på cv'et
Ringsted - 16. december 2018 kl. 13:14
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver dag tager Erling Pilsø fra sit forholdsvis nye hjem i Ringsted til job. Det er ikke altid, han ved, hvor han skal hen, for den 63-årige arbejdsmarkedsveteran er vikar.

For tiden arbejder han som vikar hos Dansk Kabel TV med opgaver i København.

Han er udsendt af vikarbureauret Randstad. De får så gode tilbagemeldinger på seniorvikaren, at Erling Pilsø fik en særlig overraskelse, da turen gik fra hjemmet i Ringsted til Randstads julekomsammen for bureauets vikarer i område øst.

Julehyggen foregik i bureauets lokaler i København. Her blev Erling Pilsø valgt til »Årets Vikar Øst«.

Han fik fine ord med på vejen af sin kontaktperson hos Randsted, Eskil Jännes Larsen.

- Vi har rigtig mange dygtige vikarer hos Randstad, og der var også mange, der blev indstillet til prisen som »Årets vikar« i Østdanmark. Når valget falder på Erling Pilsø, som i dag er 63 år, er det fordi, at kunderne stort set ikke kan få armene ned, når han er ude at arbejde for dem. Erling er utrolig hurtig til at sætte sig ind i nye områder, han er meget pligtopfyldende og så har han en yderst vindende personlighed, som bare går lige ind alle steder, sagde Eskil Jännes Larsen.

For Erling Pilsø kom prisen som en overraskelse.

- Jeg er utrolig stolt over at blive kåret til »Årets vikar« i Randstad Øst, for man er jo altid glad, når nogen værdsætter det, man gør, siger Erling Pilsø.

Han er tilflytter i Ringsted og kom til kommunen for et lille års tid siden.

- Jeg er flyttet fra Nivå til Ringsted, fordi jeg gerne vil være tættere på min datter, svigersøn og mit barnebarn, forklarer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk